• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?

De productie van onze bamboe

kwaliteitscontrole-indonesie-fabriek
100% DUURZAAM - BAMBOE -

Onze experts voeren regelmatig controles uit

Onze bamboe producten staan bekend voor hun hoge kwaliteit. Het is daarom van het grootste belang dat we de productie zelf in handen hebben via vaste partners in zowel Azië als in Zuid Amerika. Deze vaste leveranciers worden permanent begeleid door Europese bamboe experts die periodiek controles uitvoeren ter plaatse.

Vanaf de oogst tot de behandeling, assemblage en transport kijken wij erop toe dat alles goed verloopt. Ook de werkomstandigheden van het personeel en de herkomst van de bamboe worden nauwgezet gecontroleerd. Door onze aanwezigheid kunnen we snel verbeteringen maken indien nodig.

Omdat we met vaste partners werken en onze eigen controles uitvoeren doen wij geen beroep op tussenpersonen of tussenhandelaars waardoor wij aan de juiste prijs kunnen importeren om vervolgens de laagste prijzen te garanderen aan ons klanten.

controles om de kwaliteit te garanderen

Van de meer dan 1575 verschillende bamboesoorten die bestaan in de wereld hebben wij er een 10 tal bamboesoorten uitgekozen die het beste geschikt zijn voor decoratieve of constructieve toepassingen. Daarbij valt vooral de Zuid Amerikaanse bamboesoort Guadua Bamboe (Guadua Angustifolia) op als zijnde sterkste bamboesoort ter wereld.

Leeftijd van de bamboepalen
Herkomst van de bamboe
Duurzame manier van kappen
Behandeling tegen schimmels en insecten
Droogtijd en vochtgehalte
Rechtheid van de bamboepalen
Kwaliteit van assemblage en afwerking

Topkwaliteit leveren tegen de meest competitieve prijzen is altijd onze eerste prioriteit bij het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve bamboe producten voor de Europese markt. We luisteren zeer aandachtig naar de behoeften en feedback van onze klanten om zo tot de beste oplossingen te komen.

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram