Veelgestelde Vragen

Bestellingen 🚚

De levertijd is afhankelijk van de producten die je bestelt en je leveradres. Per product staat de geschatte levertijd aangegeven. Bestel je meerdere producten met verschillende levertijden, ga dan uit van de langst aangegeven levertijd. Vrijwel alle bestellingen worden binnen 7 werkdagen na betaling geleverd. Mocht een product uit je bestelling niet voorradig zijn, dan word je bestelling pas verzonden als deze helemaal compleet is.

Jazeker. Wij bezorgen al onze producten al jaren in de Benelux. (Nederland, België en Luxemburg) en inmiddels bezorgen wij ook in heel Europa. De verzendkosten hiervan zijn verschillend per bestelling. Dit heeft te maken met de hoeveelheid en de grootte van het product. Indien er een product niet online besteld kan worden nemen wij graag contact met je op om dit te bespreken. Op welk telefoonnummer of via welk e-mailadres kunnen wij contact met jou opnemen?

Je ontvangt per mail een bevestiging wanneer de bestelling geleverd zal worden, wanneer je deze niet ontvangen hebt vernemen wij graag je order nummer nemen wij contact met je op om dit te bespreken. Op welk telefoonnummer of via welk e-mailadres kunnen wij contact met jou opnemen?

Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje (indien mogelijk) in de (voor)tuin afgeleverd of bij je buren. Je ontvangt dan een briefje in je brievenbus met meer informatie over waar de bestelling is afgeleverd.

Vanaf het moment van bestellen kan de bestelling opgehaald worden in onze showroom tijdens onze openingstijden. Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 & zaterdag van 09:00 tot 15:00.

De maten die bij het product op de website staan hebben wij in ons assortiment. Hiernaast hebben wij geen andere maten die geleverd kunnen worden.

Wij kunnen offertes op maat aanbieden voor grotere orders. Wij nemen graag contact met je op om dit te bespreken. Op welk telefoonnummer of via welk e-mailadres kunnen wij contact met jou opnemen?

Graag vernemen wij je ordernummer zodat wij dit kunnen checken en dan nemen wij contact met je op om dit te bespreken. Op welk telefoonnummer of via welk e-mailadres kunnen wij contact met jou opnemen?

Je kunt een bestelling annuleren in je Bamboo Import account. Annuleren kan alleen als de bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten. Is je order al verstuurd? Dan kan je het weigeren aan de deur of retourneren na ontvangst. Meld in dat geval je retour aan via het online retouraanvraagformulier.

Je kan zelf zien of een product op voorraad is. De voorraadstatus en het beschikbare aantal wordt getoond bij de productpagina op onze website.

Bamboo Import Europe geeft garantie op een deel van haar assortiment. Kijk hiervoor bij de producten. Natuurlijk kan je bij problemen of klachten contact opnemen met de afdeling verkoop en dan proberen wij dit altijd netjes op te lossen.

Graag vernemen wij je ordernummer zodat wij dit kunnen checken. Je kan dit doorgeven via ons contact formulier.

De verzendkosten zijn verschillend per bestelling, dit hangt af van het type product, de grootte en de hoeveelheid. De precieze verzendkosten van je bestelling kan je zien bij het ingeven van de order.

Hoewel wij iedereen graag volledig van dienst willen zijn, kunnen wij helaas geen producten naar boven of binnen brengen. Wij leveren naast de auto / voordeur.

Retour & Inruil

Log in met het e-mail adres, dat je hebt gebruikt bij je bestelling (rechtsboven in het menubalk).

Je krijgt een code toegestuurd naar je e-mail adres, vul deze code in op onze website.

Vervolgens kom je op je persoonlijke pagina, met een overzicht van al je bestellingen. Daar kan je per order kiezen wat je retour wilt sturen.

Kies je product, geef de rede en vraag een retour aan.

Graag vernemen wij je ordernummer zodat wij dit kunnen checken en dan nemen wij contact met je op om dit te bespreken. Vul hier het formulier in.

Je kan je retour wijzigen of annuleren door te reageren op de e-mail die je ontvangt met de transportafspraak voor het retour halen van je bestelling.

Wil je een product ruilen voor een ander artikel, omdat je, bijvoorbeeld, toch liever een ander maat of kleur wenst? Dan geldt dat als een nieuwe bestelling.

Je retourneert je oude bestelling binnen de 14 dagen en je plaatst je nieuwe bestelling in onze webshop.

De verzendkosten voor het opsturen van het nieuwe product zal je opnieuw moeten betalen.

Moet een product geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening.

We betalen binnen 10 werkdagen nadat de retourzending bij je is afgehaald.

Staat het bedrag na 10 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op met ons.

Leverkosten worden alleen terugbetaald als alle Producten worden geretourneerd.


Hulp nodig?

Bekijk onze handleidingen hier

Bamboe is gemakkelijk te zagen, echter raden wij wel aan om hiervoor een scherpe zaag met een fijn zaagblad te gebruiken. Voor de bamboeschermen, -stokken en -matten bieden wij ook een bamboezaag aan. Deze zaag is niet geschikt voor het plaatmateriaal.

Voor plaatsing van onze producten kan je contact opnemen met een ander bedrijf genaamd The Garden Manager (085-0600010 / info@thegardenmanager.nl).

Graag vernemen wij je ordernummer zodat wij dit kunnen checken en dan nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Je kan je klacht via dit formulier melden.

Wens je zakelijk klant te worden, maak dan eerst een algemeen account aan op onze website. Vervolgens kan je een aanvraag doen voor een zakelijk account.

Wij zullen deze aanvraag beoordelen en bij akkoord omzetten. Afhankelijk van het bedrag dat je bij ons besteedt, kan je eventueel op onze website bestellen met een zakelijke korting.

Bekijk onze onderhoudspagina.

Handleidingen

Alle handleidingen zijn hier terug te vinden.

Bamboe Vloeren

Bamboe Vloer Forest: 30 jaar
Bamboe Vloer Classy: 30 jaar
Bamboe Vloer Industrieel: 30 jaar

Bamboe Vloer Forest: 20 jaar
Bamboe Vloer Classy: 20 jaar
Bamboe Vloer Industrial: 20 jaar

Dagelijks schoonmaken is voldoende

Wij hebben geen standaard plinten, je kan ze naar eigen voorkeur kopen.

Geen behandeling meer nodig. De Bamboe vloer is geverfd met een goede waterdichte werking. Bovendien heeft de spellingsnaad een waslaag die waterdicht is.

Bamboe Vloer Industrieel is geïmpregneerd met fenolhars. De Bamboe Vloer Classy en de Bamboe Vloer Forest zijn niet geïmpregneerd.