Bamboe

Akoestische Panelen

Dit is de perfecte oplossing om de akoestische prestaties van elke ruimte te verbeteren en tegelijkertijd een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen. Dit wandpaneel is gemaakt van bamboe van hoge kwaliteit en is ontworpen om zowel aan esthetische als functionele behoeften te voldoen.

Deze panelen zijn op dit moment alleen op projectbasis vanaf 37 stuks aan te vragen. Mocht u hier een offerte voor willen dan kunt u deze via de onderstaande knop opvragen.

Bezorgen

Wij leveren snel en voordelig in heel Nederland en Europa.

Ons Bamboe Akoestisch Wandpaneel is niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook zeer effectief in het reduceren van geluidsniveaus. De vilten achterkant van het paneel fungeert als een extra geluidsabsorberende laag die zorgt voor optimale akoestische prestaties in elke omgeving. Zeg maar dag tegen ongewenste echo's, galm en verstoringen, want dit paneel zorgt voor een vredige en rustige sfeer.

Met zijn unieke bamboepatroon en -textuur voegt ons Bamboe Akoestisch Wandpaneel op Vilt een natuurlijke en organische look toe aan elk interieur. Of het nu voor woon-, winkel- of kantoorruimtes is, dit paneel past moeiteloos in elke interieurstijl, van traditioneel tot modern.

De installatie van onze akoestische bamboepanelen is probleemloos. De panelen worden geprefabriceerd geleverd, waardoor ze gemakkelijk op elk wandoppervlak kunnen worden gemonteerd. Geniet van de voordelen van verbeterde akoestiek zonder ingewikkelde installatieprocessen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Caramel

Naturel

Bamboe

Akoestische Wandpaneel Geperforeerd

Ontdek de combinatie van natuurlijke esthetiek en onberispelijke prestaties met ons Bamboe Geperforeerd Wandpaneel op Vilt. Dit vakkundig ontworpen paneel is de ultieme oplossing voor wie akoestisch comfort en visuele allure wil toevoegen aan zijn woning.

Ons Bamboe Geperforeerd Wandpaneel is gemaakt van bamboe van superieure kwaliteit, bekend om zijn grote sterkte, lange levensduur en geluidsabsorberende kwaliteiten. De discrete perforaties in het paneel versterken de akoestische eigenschappen en zorgen voor een vermindering van galm en achtergrondgeluiden in een ruimte.

Dit unieke paneel, aangevuld met een vilten achterkant, verhoogt de akoestische efficiëntie door geluidsgolven te absorberen in plaats van ze te reflecteren. Deze eigenschap maakt ons paneel een uitstekende keuze voor ruimtes waar geluidsbeheersing van cruciaal belang is, zoals kantoren, thuistheaters, commerciële ruimtes of studio's.
Qua stijl zal dit wandpaneel nooit onopgemerkt blijven. Het is gemaakt van bamboe en straalt een natuurlijke warmte en ingetogen elegantie uit. Het licht getextureerde oppervlak en het ingewikkelde geperforeerde patroon creëren een unieke visuele aantrekkingskracht die harmonieert met verschillende interieurstijlen - van modern minimalistisch tot rustiek.

Ontvang een Persoonlijke Offerte

Wil je de prijs van ons geweldige product ontdekken? Vul eenvoudig onderstaand formulier in en ontvang een persoonlijke offerte op maat! We streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen met alle benodigde informatie.