Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger op Masters of LXRY

Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger op Masters of LXRY

De Mechanische Eigenschappen van Bamboe Reading Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger op Masters of LXRY 3 minutes Next Bamboe Start-Finishboog voor Subaru Beach Battle

Voor de vijftiende editie van de Masters of LXRY in de Amsterdam RAI, voorheen de Miljonair Fair, heeft Bamboo Import Europe dit jaar een unieke zwarte bamboe beursstand mogen bouwen. Tijdens de openingsavond op 8 december 2016 waren de reacties onder de ruim 7500 aanwezige genodigden overweldigend!

Origineel ontwerp van de bamboe beursstand door Studio Robin Sluijzer

Toen we door de organisatie gevraagd werden om het ontwerp voor "The Restaurant" te gaan realiseren waren wij direct enthousiast. Voor ons bedrijf was het dan ook een uitgelezen kans om een breed publiek te laten kennis maken met onze bamboe producten. Omdat bamboe vaak geassocieerd wordt met uitsluitend decoratieve toepassingen zijn veel mensen er niet van bewust dat bamboe ook een heel sterk en veelzijdig constructie materiaal is.

Het Bamboo Import bouwteam onder leiding van bouwspecialist Robert Bakker heeft anderhalve week lang, dag en nacht doorgewerkt aan de bouw en ontwikkeling van de stand. Hierbij werd de gehele constructie eerst voorgebouwd in onze loods te Beverwijk.

Omdat het om een uniek ontwerp ging, werden alle bamboe bouwpalen op maat gezaagd. Hiervoor werd de Indonesische natuurlijk zwarte bamboesoort Gigantochloa atroviolacea gebruikt die ook standaard in ons assortiment te koop is, en beter bekent staat als Java Donker.

Start van de opbouw.

De opbouw van de 18 x 14 m bamboe beursstand nam minder dan 1 dag in beslag. Met grote verwondering keken andere standbouwers regelmatig toe tijdens de snelle opbouw.

Voor het aankleden, inrichten en decoreren van de bamboe beursstand werd samengewerkt met Expo Flora en CRAVT Original.

Het resultaat mocht er zijn!

"The Restaurant' vormde een rustpunt voor de bezoekers waar ze tevens konden genieten van een goed glas wijn en een van de vele culinaire hoogstandjes die tijdens deze jubileum editie van de Masters of LXRY werden geserveerd. Hiervoor werden top chef Gerrit Greveling en David Crouwel ingezet.

Gesitueerd naast luxe merken zoals Gassan Diamonds, Jaguar/Land Rover, Louwman Exclusive (McLaren, Lexus, Masserati, Morgan) en CRAVT Original was "The Restaurant' een van de blikvangers op de beurs.

De Bamboo Import Europe directie met van links naar rechts bamboe expert Stéphane Schröder, verkoop verantwoordelijke Melger Hulsebos, bouwspecialist Robert Bakker, financieel en administratief directeur Sandra Bonne en algemeen directeur Pim van der Eng.

Mocht u zelf de stand willen bekijken, bezoek dan nog tot 12 december 2016 de Master of LXRY in de Amsterdamse RAI. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.lxry.nl

Bent u standbouwer of gaat u met uw bedrijf aan een beurs of fair deelnemen en heeft u interesse om deze stand te huren of te kopen? Contacteer ons dan vandaag nog voor meer informatie.

Ook voor een op maat gemaakte stand kan u bij ons terecht!

"