Tuintrends: Privacy Schermen

Tuintrends: Privacy Schermen

Het voorjaar staat voor de deur en we willen allemaal graag weer lekker buiten zitten. Dan gaat het vaak weer kriebelen om te kijken naar het (her)inrichten van je tuin of balkon. Als we kijken naar woon- en tuintrends zien we dat er veel aandacht is voor privacy en het creëren van een eigen plek. Als we niet op vakantie kunnen, dan halen we dat vakantiegevoel wel naar ons eigen huis!

Een voorbeeld waar dat is terug te zien is in het item uit 'Eigen Huis en Tuin' waar een dakterras compleet getransformeerd is met veel meer privacy en sfeer. Het gebruik van schermen en een (kleine) pergola maken zo al een groot verschil. Je ziet het ook in dit item uit 'Eigen Huis en Tuin' waar er gekozen is voor een strakkere, zakelijke uitstraling. Door dit te combineren met planten krijg je het natuurlijke gevoel wat je in een tuin hebt.

Met balkonschermen maak je jouw balkon tot een super fijne plek om te genieten van de eerste (of laatste) zonnestralen. De schermen zorgen voor volop privacy, zonder kijkers vanaf de straat, een ander balkon of een tuin. Een plekje dat helemaal voor jezelf is. Kijk bijvoorbeeld ook naar de bamboematten op rol. Deze hebben wij al vanaf 100 cm hoogte. Perfect om te gebruiken op een kleiner balkon en zo toch de inkijk van beneden te beperken. Daarbij staat het mooi in combinatie met wat planten en hou je het natuurlijk. Vul dit aan met bamboe of rieten rolgordijnen wat dan nog voor zonwering kan zorgen wanneer dat nodig is.

De bamboe schermen voor je balkon kan je goed combineren met onder andere natuurlijke materialen en kleuren. Ga voor een bamboe balkonscherm gecombineerd met tuinmeubels, zoals een bamboe bank of tafel, aangevuld met verschillende soorten planten. Kies als accessoires bijvoorbeeld voor bamboe plantenbakken, bamboe fakkels en een mooi, bamboe vloerkleed. Zo creëer je een echte oase van rust en maak je van jouw balkon in een handomdraai een knusse en gezellige plek waarin je volledig op jezelf bent.

Met onze schermen van bamboe of riet zorg je voor een knusse, natuurlijke sfeer. Je sluit je even af van de buitenwereld en pakt moeiteloos een relax moment voor jezelf. Met bamboe kies je bovendien voor een duurzame oplossing die ook nog eens heel betaalbaar is. In de huidige tuintrends zien we veel combinatie van naturel en zwarte meubels. Met onze zwarte bamboe is er dan altijd een mooi passende combinatie te maken.

Check onze Pinterest voor meer inspiratie!

Foto links: @CasadiDeniseFoto links: @LaVieLaLinda, Foto rechts: @Bemoreunicorn"