15x Met bamboe je tuin opknappen

15x Met bamboe je tuin opknappen

Welke schutting past bij jou? Lezen 15x Met bamboe je tuin opknappen 2 minuten Volgende Tuintrends: Privacy Schermen

15x Met bamboe je tuin opknappen

Ben je het zat steeds tegen je oude, houten schutting aan te kijken? Een tuin make-over is gemakkelijker dan je denkt! Het hoeft daarbij ook helemaal niet zo duur te zijn. Wil je jouw tuin opknappen en heb je nog inspiratie nodig? Denk dan eens aan bamboe. Laat je inspireren in deze blog met allerlei foto's van onze halfronde bamboe schutting. Deze monteer je gemakkelijk tegen een bestaande schutting. De halfronde bamboe schermen zijn daarbij ook nog eens gunstig geprijsd. Kies voor een duurzame oplossing en gebruik bamboe in je tuin make-over.

We hebben voor deze blog een groot aantal foto's verzameld. Hierop kan je een tuin voor en na de metamorfose zien, maar we hebben ook gewoon wat mooie tuinen verzameld. Onze prachtige halfronde bamboe tuinschermen heb je in het bekende naturel, maar ook in het warme Java Zwart. Een lelijke schutting of muur kan je hele tuin bepalen. Iedereen kan een tuin een make-over geven met de halfronde bamboe schutting. In een aflevering (uit 2018) van Eigen Huis en Tuin zie je hoe zeer een tuin er compleet anders uit kan zien met behulp van bamboe.

Maar maak je geen zorgen: voor de luxe uitstraling van bamboe hoef je geen fortuin uit te geven. Je kan het zelfs zonder hovenier af, als je dat zou willen. Het is namelijk erg makkelijk om je tuin op te knappen met bamboe tuinschermen. Bij een houten schutting kan je bamboe er gewoon tegenaan monteren (mits de constructie verder sterk genoeg is). Bij een stenen muur kun je het beste eerst houten regels tegen de muur monteren. Zo heb je een frame waar je de bamboe tuinschermen tegenaan kan monteren. Niet vergeten voor te boren, dan kan je de halfronde bamboe schutting er vervolgens tegenaan schroeven.

Het donkere Java Zwart bamboe geeft warmte, en de chique afwerking met palmtouw geeft luxe, tropische sferen. Met de halfronde bamboe schutting is deze makkelijke metamorfose voor iedereen toegankelijk. Geef je tuin of balkon in het voorjaar nog een opknapper met het duurzame bamboe.

Speciaal voor deze blog is een apart Pinterest Board aangemaakt, barstens vol inspiratie!