• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
100% DUURZAAM - BAMBOE -

altijd een verbetering

wilgen matten

zEER BETAALBAAR DIRECT RESULTAAT

De wilgenmatten op rol in ons assortiment zijn gemaakt van 6-8 mm dikke wilgentenen en samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad.
Wilgenmatten zijn ideaal als natuurlijke tuinafscheiding of om snel meer privacy te creëren voor uw balkon of terras.

Meerdere
afmetingen
Hand
gemaakt
Eenvoudig
te monteren
C02
negatief

Selecteer een van de mogelijkheden

EEN NATUURLIJKE AFSCHEIDING MET WILGENMATTEN

Wilgenmatten op rol zijn zoals eerder beschreven gemaakt van 6-8 mm dikke wilgentenen en samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. Wilgenmatten zijn ideaal als natuurlijke tuinafscheiding of om snel meer privacy te creëren voor uw balkon of terras.

Onze wilgenmatten zijn 3 meter breed en beschikbaar in verschillende hoogtes zodat ze vrijwel voor elke tuin, terras of balkon geschikt zijn. Wil je echter een wilgenschutting op maat dan kun je ze makkelijk inkorten zowel in de hoogte als in de breedte.

De wilgenmatten op rol zijn een ontzettend duurzame keus. Het gaat hier om een materiaal dat milieuvriendelijk, duurzaam en natuurlijk is. Het is een product uit de natuur en een wilgenmat kent een ontzettend lange levensduur. De takken zijn samengebonden met staaldraad en hierdoor is het gemakkelijk mogelijk om de matten op maat te maken.

Wilgenmatten kun je gemakkelijk zelf plaatsen of ergens aan bevestigen. Een ander voordeel van dit product, ze zijn ideaal geschikt om klimplanten tegenaan te laten groeien. Kies je voor wilgenmatten als afscheiding, dan kies je voor een relatief goedkope oplossing. Ondanks de scherpe prijzen, kies je wel zeker voor kwaliteit. Misschien twijfel je nog tussen een rietmat of wilgenmat? Ook voor rietmatten ben je bij ons aan het juiste adres.

 

WILGENMATTEN GEMAKKELIJK MONTEREN

Ga je aan de slag met wilgenmatten en wil je hiermee een schutting maken? Dan adviseren we je om gebruik te maken van een kantplank waar de matten op kunnen rusten. Zo kun je de matten vijf centimeter van de grond houden en zul je de levensduur van het scherm verlengen.

De wilgenmatten zijn goed te monteren tegen een bestaande schutting of wand. Hiervoor gebruik je krammen, die je kunt bijbestellen in onze online shop. Uitgebreide informatie over het monteren van de matten met krammen, vind je terug bij de productdetails.

Wil je wilgenmatten gebruiken tegen een metalen hek of een gaaspaneel, dan kun je deze makkelijk vastmaken met binddraden of tiewraps. Ook deze zijn bij ons mee te bestellen. Omdat er een gegalvaniseerde metaaldraad door de matten loopt, krijgen de matten stevigheid en zijn ze gemakkelijk te bevestigen. 

ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram