• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
 • checkmarkShowroom & Showtuin
 • checkmarkLevering uit voorraad
 • Beoordeeld met 4.9/5
 • Showroom & Showtuin
 • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
 • ruime keuze in prijs en kwaliteit

  Grote toepasbaarheid

 • Groot effect met klein budget

  DUURZAAM EN SFEERVOL

100% DUURZAAM - BAMBOE -

riet matten

EEN TUIN METAMORFOSE MET ONZE RIETMATTEN

De rietmatten op rol van Bamboo Import zijn ideaal als schutting, balkonscherm of dakbedekking, maar kunnen ook gebruikt worden als rolgordijn of om klimplanten in te laten groeien.

Natuurlijke rieten matten zijn bovendien goedkoop en eenvoudig te bevestigen. Waar wacht je nog op? Bekijk ons complete assortiment.

Meerdere
afmetingen
Hand
gemaakt
Eenvoudig
te monteren
C02
negatief
Duurzaam
recyclebaar

Selecteer een van de mogelijkheden

 • Rietmatten op rol - image13
 • Rietmatten op rol - image14

VERSCHILLENDE RIETMATTEN BESCHIKBAAR

Riet is een veelzijdig product waarmee je snel een unieke tropische sfeer kan creëren. Wij hebben zowel gepelde als ongepelde rietmatten in ons assortiment. Ongepelde rietmatten zijn gemiddeld 6-8 mm dik en iets grijzer van kleur. Onze rieten matten zijn samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad of groene nylondraad.

Alle rietmatten in ons assortiment zijn 6 meter breed en beschikbaar in verschillende hoogtes van 80 tot 200 cm. Wil je echter een rietmat op maat maken, dan kun je ze makkelijk inkorten zowel in de hoogte als in de breedte.

 

RIETMATTEN GEMAKKELIJK BEVESTIGEN

Meer informatie over de eigenschappen van rietmatten en hoe ze bevestigd kunnen worden vindt je in de omschrijving van elk product. Zo raden we aan om de matten minimaal tien centimeter van de grond te plaatsen om de levensduur te verlengen. Een kantplank kan dan uitkomst bieden om de ruimte onder de matten op te vangen.

Een voordeel van rietmatten, ze zijn gemakkelijk op maat te maken. De breedte van een mat is gemakkelijk met een nijptang in te korten door de ijzerdraden op de gewenste breedte door te knippen. De hoogte van een mat kun je gemakkelijk aanpassen met een snoeischaar.

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de rieten matten te komen bekijken en direct mee te nemen in onze shop in Beverwijk.

 

KIES VOOR DE RIETMATTEN VAN BAMBOO IMPORT

Zoals beschreven vind je bij iedere omschrijving van onze producten duidelijke instructie voor de montage. Naast informatie over de montage, vertellen we hierin meer over het product en de mogelijkheden.

Rietmatten zijn bijvoorbeeld relatief goedkoop, milieuvriendelijk en goed geschikt als afscheiding van een tuin. Een andere toepassing van rietmatten is het beschermen van planten tegen nachtvorst.

 

RIETMATTEN BESTEL JE GEMAKKELIJK ONLINE

Heb je na het lezen van alle informatie op de website nog vragen over onze diverse rietmatten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Kies je voor Bamboo Import, dan kies je voor de beste kwaliteit, de laagste prijs, goede service en rechtstreekse import. Zo weet je zeker dat je kiest voor de mooiste en scherpst geprijsde producten.

Rietmatten op rol - image12
ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram