• Beoordeeld met 4.9/5
 • Showroom & Showtuin
 • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
 • ruime keuze in prijs en kwaliteit

  Grote toepasbaarheid

 • Groot effect met klein budget

  DUURZAAM EN SFEERVOL

100% DUURZAAM - BAMBOE -

riet matten

een echte tuin metamorfose

Rietmatten op rol zijn ideaal als schutting, balkonscherm of dakbedekking, maar kunnen ook gebruikt worden als rolgordijn of om klimplanten in te laten groeien.

Natuurlijke rieten matten zijn bovendien goedkoop en eenvoudig te bevestigen

Meerdere
afmetingen
Hand
gemaakt
Eenvoudig
te monteren
C02
negatief
Duurzaam
recyclebaar

Selecteer een van de mogelijkheden

 • Rietmatten op rol - image13
 • Rietmatten op rol - image14
 • Rietmatten op rol - image12

Rietmatten op rol zijn ideaal als schutting, balkonscherm of dakbedekking, maar kunnen ook gebruikt worden als rolgordijn of om klimplanten in te laten groeien. Natuurlijke rieten matten zijn bovendien goedkoop en eenvoudig te bevestigen.

Riet is een veelzijdig product waarmee je snel een unieke tropische sfeer kan creëren. Wij hebben zowel gepelde als ongepelde rietmatten in ons assortiment. Ongepelde rietmatten zijn gemiddeld 6-8 mm dik en iets grijzer van kleur. Gepelde rietmatten daarentegen zijn gemiddeld 3-5 mm dik en hebben een frisse gele kleur. Onze rieten matten zijn samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad of groene nylondraad.

Alle rietmatten in ons assortiment zijn 6 meter breed en beschikbaar in verschillende hoogtes van 80 tot 200 cm. Wil je echter een rietmat op maat maken, dan kan je ze makkelijk inkorten zowel in de hoogte als in de breedte.

Meer informatie over de eigenschappen van rietmatten en hoe ze bevestigd kunnen worden vindt u in de omschrijving van elk product. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u ook steeds van harte welkom om de rieten matten te komen bekijken en direct mee te nemen.

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-16:00
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram