Bamboe Gevelbekleding voor Parkeergarage in Amsterdam

Bambusz burkolat parkolóházhoz Amszterdamban

Bambusz falburkolat parkolóház Hágában Olvasás Bambusz burkolat parkolóházhoz Amszterdamban 1 perc Következő Luxus bambusz sátrak Mocadazu-tól

Egyedi bambuszhomlokzat az amszterdami Antoni van Leeuwenhoek Kórház, a Slotervaart Orvosi Központ és a Sanquin Vérbank parkolóházához.

Az amszterdami Slotervaart Medical Centre lenyűgöző bambusz parkolóháza a második a maga nemében, de a legnagyobb, amit eddig építettünk. A parkolóház összesen öt emeletet foglal magába, teljes területe 3200 m2, és jelenleg közel 1200 autó számára biztosít parkolóhelyet.

Együttműködve a Ballast Nedam Parking a projektet az elkövetkező években további hasonló parkolókkal bővítjük. Guadua bambuszoszlopok ismét használtak burkolatként, mint a következő épületben Hága.

Építésziroda de Jong Gortemaker Algra felelős az amszterdami parkolóház bambuszburkolatának tervezéséért. A bambuszrudak legyező alakú elhelyezése dinamikus megjelenést eredményezett, így a homlokzat időnként átlátszónak, máskor pedig zártnak tűnik, attól függően, hogy melyik szögből nézzük.

A parkolóház földszintjét és első emeletét nem burkolták bambuszrudakkal, hogy lebegő hatást szimuláljanak, és elkerüljék, hogy az épület egy nagy tömör tömb legyen. Ehelyett élő bambusznövényeket választottak, hogy zöld oázist teremtsenek egy olyan városban, amelyet általában a betonépületek uralnak.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Legyen az első, aki tájékoztatást kap legújabb termékeinkről és exkluzív ajánlatainkról.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és maradjon naprakész a fenntarthatóság és a bambusz legújabb trendjeiről.