Wat is de beste keuze: een schutting van een rieten mat of van een bamboe mat?

Jaká je nejlepší volba: plot z rákosové rohože nebo bambusové rohože?

Top 3 privacy fence rolls Reading Jaká je nejlepší volba: plot z rákosové rohože nebo bambusové rohože? 3 minutes Next Which is the best choice for me: a fence made of a reed roll or from a bamboo roll?

Přírodní podložka v roli není jen funkčním prvkem na vaší zahradě, ale může také přispět k estetice a atmosféře vašeho venkovního prostoru. Při výběru správné rohože máte na výběr z několika možností, včetně bambusu a proutí. V tomto příspěvku na blogu se blíže podíváme na rozdíl mezi bambusovou rohoží a rohoží z rákosu, abyste se mohli informovaně rozhodnout, která se dokonale hodí pro vaši zahradu.

Rákosové a bambusové rohože | Přírodní vzhled a odolnost

Bambusové rohože i proutěné rohože mají přirozený vzhled, který může vaší zahradě dodat nádech organické krásy. Bambus je pevný materiál známý svou odolností. Rychle roste a absorbuje hodně CO2. Rákos má naopak rustikální vzhled, ale je méně odolný.

Ochrana soukromí a zvuková izolace

Pokud je soukromí důležitým faktorem, může být lepší volbou bambusová rohož. Máme spoustu různých rohoží a ochranných zástěn vyrobených z bambusu. Bambusové rohože poskytují hustou a pevnou přepážku, která chrání před zvědavými pohledy. Bambus má také dobré zvukově izolační vlastnosti. Proutěné rohože mají přiměřeně dobrou vizuální hustotu. Protože je materiál tenčí, nabízí méně soukromí. Dokáže však vytvořit otevřenější a vzdušnější atmosféru.

Odolnost vůči povětrnostním vlivům a dlouhá životnost

Bambus je obecně odolnější vůči různým povětrnostním podmínkám, jako je déšť, slunce a vítr. S pomocí našich produktů na údržbu si může zachovat svou barvu a pevnost i po vystavení přírodním živlům. Rákos se naproti tomu časem rozpadne a dříve se vybarví, zvláště pokud není správně udržován. Může být citlivější na vlhkost a nakonec bude nutné jej vyměnit dříve.

Údržba a náklady

Plot z rákosových rohoží lze chránit před vlhkostí a plísní pravidelným ošetřováním Bamboo Boosterem . Tento olej se snadno nanáší hadříkem. Bambusové rohože obecně vyžadují minimální údržbu. Abyste se z bambusové rohože radovali ještě déle, doporučujeme každý rok nanést novou vrstvu ochranného transparentního Bamboo Protector nebo Bamboo Renovator s barevným pigmentem. V důsledku toho mohou být náklady na údržbu bambusových rohoží a plotů časem vyšší.

Kupte si rákosovou nebo bambusovou rohož na bambooimport.com 

Na bambooimport.com chápeme důležitost kvality a udržitelnosti. Proto pečlivě vybíráme všechny naše materiály a spolupracujeme se spolehlivými výrobci. Nabízíme nejen kvalitní rohože a ploty, ale také odborné poradenství a rychlé dodání.

Podívejte se na naše uživatelsky přívětivé webové stránky a objevte možnosti pro vaši zahradu. Na BambooImport.com se snažíme proměnit váš venkovní prostor pomocí našich krásných výrobků z bambusu a proutí. Jste srdečně vítáni v našem Showroom & Show Garden v Beverwijku!