• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
Stèphane
10 / 12 / 2016
[post-views]

Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger

op Masters of LXRY

Voor de vijftiende editie van de Masters of LXRY in de Amsterdam RAI, voorheen de Miljonair Fair, heeft Bamboo Import Europe dit jaar een unieke zwarte bamboe beursstand mogen bouwen. Tijdens de openingsavond op 8 december 2016 waren de reacties onder de ruim 7500 aanwezige genodigden overweldigend!

bamboe beursstand masters of lxry 01
Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger op Masters of LXRY 12

Origineel ontwerp van de bamboe beursstand door Studio Robin Sluijzer

Toen we door de organisatie gevraagd werden om het ontwerp voor "The Restaurant" te gaan realiseren waren wij direct enthousiast. Voor ons bedrijf was het dan ook een uitgelezen kans om een breed publiek te laten kennis maken met onze bamboe producten. Omdat bamboe vaak geassocieerd wordt met uitsluitend decoratieve toepassingen zijn veel mensen er niet van bewust dat bamboe ook een heel sterk en veelzijdig constructie materiaal is.

bamboe beursstand masters of lxry 02
Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger op Masters of LXRY 13

Het Bamboo Import bouwteam onder leiding van bouwspecialist Robert Bakker heeft anderhalve week lang, dag en nacht doorgewerkt aan de bouw en ontwikkeling van de stand. Hierbij werd de gehele constructie eerst voorgebouwd in onze loods te Beverwijk.

bamboe beursstand masters of lxry 03
Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger op Masters of LXRY 14

Omdat het om een uniek ontwerp ging, werden alle bamboe bouwpalen op maat gezaagd. Hiervoor werd de Indonesische natuurlijk zwarte bamboesoort Gigantochloa atroviolacea gebruikt die ook standaard in ons assortiment te koop is, en beter bekent staat als Java Zwart.

bamboe beursstand masters of lxry 04
Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger op Masters of LXRY 15

Start van de opbouw.

De opbouw van de 18 x 14 m bamboe beursstand nam minder dan 1 dag in beslag. Met grote verwondering keken andere standbouwers regelmatig toe tijdens de snelle opbouw.

Voor het aankleden, inrichten en decoreren van de bamboe beursstand werd samengewerkt met Expo Flora en CRAVT Original.

bamboe beursstand masters of lxry 11
Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger op Masters of LXRY 16

Het resultaat mocht er zijn!

“The Restaurant” vormde een rustpunt voor de bezoekers waar ze tevens konden genieten van een goed glas wijn en een van de vele culinaire hoogstandjes die tijdens deze jubileum editie van de Masters of LXRY werden geserveerd. Hiervoor werden top chef Gerrit Greveling en David Crouwel ingezet.

Gesitueerd naast luxe merken zoals Gassan Diamonds, Jaguar/Land Rover, Louwman Exclusive (McLaren, Lexus, Masserati, Morgan) en CRAVT Original was “The Restaurant” een van de blikvangers op de beurs.

bamboe beursstand masters of lxry 16
Imposante Bamboe Beursstand Blikvanger op Masters of LXRY 17

De Bamboo Import Europe directie met van links naar rechts bamboe expert Stéphane Schröder, verkoop verantwoordelijke Melger Hulsebos, bouwspecialist Robert Bakker, financieel en administratief directeur Sandra Bonne en algemeen directeur Pim van der Eng.

Mocht u zelf de stand willen bekijken, bezoek dan nog tot 12 december 2016 de Master of LXRY in de Amsterdamse RAI. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.lxry.nl

Bent u standbouwer of gaat u met uw bedrijf aan een beurs of fair deelnemen en heeft u interesse om deze stand te huren of te kopen? Contacteer ons dan vandaag nog voor meer informatie.

Ook voor een op maat gemaakte stand kan u bij ons terecht!

ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram