• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
 • checkmarkShowroom & Showtuin
 • checkmarkLevering uit voorraad
 • Beoordeeld met 4.9/5
 • Showroom & Showtuin
 • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
 • talloze mogelijkheden

  ruime keuze in prijs en kwaliteit

 • stijlvol en direct een tropische sfeer

  Binnen en buiten te gebruken

100% DUURZAAM - BAMBOE -

bamboe stokken

 • ruime keuze in prijs en kwaliteit

  de perfecte afsluiting

 • Super makelijk te plaatsen!

  Tropische overkapping

100% DUURZAAM - BAMBOE -

bamboe stokken

EEN TUIN METAMORFOSE MET ONZE BAMBOESTOKKEN

Gemakkelijk en snel bamboestokken of bamboepalen kopen, doe je eenvoudig via Bamboo Import. We hebben de beste kwaliteit bamboestokken en bamboepalen die we rechtstreeks importeren.

In ons assortiment zijn verschillende varianten stokken te vinden, in diverse kleuren en maten. Welke toepassing je ook hebt bedacht voor de stokken, ongetwijfeld hebben we een passende bamboestok in ons assortiment. Of je nu bamboestokken wilt kopen om als decoratieve oplossing te gebruiken, of omdat je er mee wilt bouwen, het is allemaal mogelijk.

Wat dacht je van een prieeltjes, schutting, pergola of fietsframe, het is allemaal mogelijk met bamboe.

Selecteer een van de mogelijkheden

 • Bamboe Stokken Guadua - image6
 • Moso Bamboe stokken

BAMBOESTOKKEN VAN DE HARDSTE KWALITEIT

De bamboestok Moso in ons assortiment staat bekend als de hardste bamboesoort ter wereld. Moso is dan ook het Chinese woord voor ‘zeer waardevol hout’. Deze soort bamboe zien we om die reden ook veel terug in plaatmateriaal en bamboevloeren. Omdat de stokken ontzettend sterk zijn, zijn ze ook prima geschikt om mee te bouwen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pergola van bamboe? Maar ook een frame om planten doorheen te leiden, kan prima gemaakt worden met bamboestokken.

De dunne bamboestok Tonkin is prima geschikt voor het ondersteunen van takken, planten en bloemen. Daarnaast is dit type stok erg goed te gebruiken voor creatieve doeleinden. Deze stok heeft weinig verloop en is daarom mooi recht. Omdat het om een dikwandige stok gaat, is de Tonkin bamboestok ook goed buiten te gebruiken,

 

KIES VOOR BAMBOESTOKKEN VAN BAMBOO IMPORT

Voor het grootste assortiment bamboestokken en bamboepalen in Europa moet je bij Bamboo Import Europe zijn! Kies eenvoudig op kleur, diameter, lengte of bamboesoort en bestel zo de bamboestokken die het meest geschikt zijn voor jouw project.

Uitgebreide informatie over de specifieke eigenschappen van elke soort kan je vinden bij de productomschrijving van elke stok. Heb je echter specifieke eisen met betrekking tot kleur of maatvoering, dan nodigen we je graag uit om de bamboestokken zelf te komen uitzoeken in ons magazijn te Beverwijk.

 

GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

Ben je er al helemaal uit en wil je gemakkelijk online bestellen? Geen probleem! Een bestelling voor een bamboestok is gemakkelijk te plaatsen in onze webshop. We hebben zoals eerder aangegeven verschillende kleuren beschikbaar.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor verschillende diktes van de palen, dit staat altijd duidelijk vermeld bij de productomschrijving. Je kiest voor de juiste kleur, de juiste dikte, het aantal palen dat je nodig hebt en plaatst een bestelling.

Kies je voor Bamboo Import, dan kies je voor de beste kwaliteit, de laagste prijs en rechtstreekse import. Zo weet je zeker dat je kiest voor de mooiste en scherpst geprijsde palen.

Meer informatie over de palen en de bijbehorende bevestigingsmaterialen en onderhoudsmiddelen kun je vinden bij de productomschrijving van elk product. Daar geven we je ook advies over de producten die gemakkelijk mee te bestellen zijn, zoals protector beits, booster olie of onderhoudsdoekjes.

Heb je na het lezen van de informatie over bamboestokken op deze pagina nog vragen of wil je graag een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om onze complete assortiment bamboe te komen bekijken en direct af te halen bij onze locatie in Beverwijk.

ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram