• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
 • checkmarkShowroom & Showtuin
 • checkmarkLevering uit voorraad
 • Beoordeeld met 4.9/5
 • Showroom & Showtuin
 • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
 • ruime keuze in prijs en kwaliteit

  Creëer de ideale tuin

 • Een heel seizoen genieten

  We kunnen de tuin weer in

 • ruime keuze in prijs en kwaliteit

  Creëer de ideale tuin

100% DUURZAAM - BAMBOE -

bamboe matten

een tuin metamorfose met onze bamboematten

Plaats bamboematten voor een bestaande schutting en je weet echt niet wat je ziet.
Een super strak resultaat, tropisch en snel en eenvoudig aan te brengen. Het is een echte metamorfose voor de tuin! Dus heb je nog een oude schutting in de tuin of ben je een nieuwe tuin aan het aanleggen? Bekijk dan zeker onze verschillende mogelijkheden met bamboematten. Ook zijn onze bamboematten uitermate geschikt voor jouw balkon!

Onze bamboematten zijn ideaal als tuinafscheiding en makkelijk te bevestigen tegen een bestaande houten schutting, omheining, draadafsluiting of gaaspaneel. Ook als plafond-of wandbekleding, zonwering, enz worden deze bamboeschermen op rol vaak gebruikt. Ons ruim assortiment bestaat uit verschillende diktes, kleuren en afmetingen die wij rechtstreeks importeren uit China en Indonesië.

Bamboo Import garandeert steeds de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo zijn onze bamboerollen aan de bovenkant op natuurlijke wijze gesloten, en zijn de bamboestokken op meerdere plaatsen met gegalvaniseerde staaldraad aan elkaar bevestigd voor extra stabiliteit. Bovendien zijn alle bamboematten verpakt in een handige draagtas met hengsels.

Meerdere
afmetingen
Hand
gemaakt
Eenvoudig
te monteren
C02
negatief
Duurzaam

Selecteer een van de mogelijkheden

BAMBOEMATTEN GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

Ben je er al helemaal uit en wil je gemakkelijk online een bestelling plaatsten? Geen probleem! Je kunt een bestelling voor volle bamboematten, halve bamboematten, donkere bamboematten of een andere variant gemakkelijk online plaatsen in onze shop.

Naast de verschillende kleuren is het in de shop ook eenvoudig mogelijk om te kiezen voor diverse afmetingen. Dus of je nu zoekt naar een mat van een meter hoog, of juist een van twee meter hoog, het kan allemaal!

Een bestelling voor matten is gemakkelijk te plaatsen in onze webshop. We hebben zoals eerder aangegeven verschillende kleuren beschikbaar. Alle eigenschappen van de bamboematten staan altijd duidelijk vermeld bij de productomschrijving. Je kiest voor de juiste kleur, de juiste variant en de juiste afmeting die je nodig hebt en plaatst een bestelling.

De bamboematten zijn gemakkelijk te plaatsen. We raden aan om de matten minimaal twee centimeter boven de grond te plaatsen, zodat ze niet in contact blijven met natte grond. Dit zou anders voor verkleuring kunnen zorgen. Het goed monteren van de matten beschrijven we uitgebreid bij de details van onze producten. Uiteraard staan we voor je klaar als je vragen hebt over het installeren van onze bamboematten.

Kies je voor Bamboo Import, dan kies je voor de beste kwaliteit, de laagste prijs, goede service en rechtstreekse import. Zo weet je zeker dat je kiest voor de mooiste en scherpst geprijsde producten.

Kies je voor Bamboo Import, dan kies je voor de beste kwaliteit, de laagste prijs, goede service en rechtstreekse import. Zo weet je zeker dat je kiest voor de mooiste en scherpst geprijsde producten.

ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram