• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
 • checkmarkShowroom & Showtuin
 • checkmarkLevering uit voorraad
 • Beoordeeld met 4.9/5
 • Showroom & Showtuin
 • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
 • Genieten van elk moment

  top kwaliteit

 • Meerdere mogelijkheden

  Oneindig duurzaam

100% DUURZAAM - BAMBOE -

bamboe vlonderplanken

Bamboe vlonderplanken voor een echte tuin metamorfose

Bamboe vlonderplanken zijn een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Bovendien hebben de bamboe planken voor buitentoepassingen een prachtige uitstraling en kunnen ze verwerkt worden met dezelfde gereedschappen die voor gewone houten planken worden gebruikt.

Onze bamboe vlonderplanken vallen in de hoogste duurzaamheidsklasse ze gaan gemiddeld meer dan 25 jaar mee en zijn extreem hard, slijt-, vorm- en torsie vast en hebben een hoge brandveiligheidsklasse.

Wanneer je kiest voor een bamboe terras, dan kies je voor een ontzettend mooie en chique uitstraling. We kunnen het niet genoeg benadrukken, een bamboe vlonderplank gaat ontzettend lang mee. Een duurzame keuze dus. Bamboe terrasplanken zorgen voor een echte eyecatcher in de tuin.
Brand
vertragend
EN350:2016
Duurzaamheid
klasse 1
Geribbelde
& gladde zijde
C02
negatief
Duurzaam
recyclebaar

Selecteer een van de mogelijkheden

 • Bamboe Vlonderplanken Thermo - image1
 • Bamboe Vlonderplanken Nano - image11
 • Bamboe Vlonderplanken Thermo - image1
 • Bamboe Vlonderplanken Nano - image11

De voordelen van bamboe vlonderplanken

Naast dat een bamboe vlonder er heel mooi uit ziet, zijn er nog meer voordelen te noemen. Bamboe Vlonderplanken zijn namelijk ecologisch verantwoord en CO2 neutraal omdat ze gemaakt zijn van een geweldige en onuitputtelijke grondstof, bamboe natuurlijk!.

Bamboe terrasplanken hebben een luxe hardhout uitstraling en zijn eenvoudig te installeren. Op de NANO en THERMO vlonderplanken heb je bovendien maar liefst 25 jaar garantie! De planken in ons assortiment zijn licht van gewicht, maar ze zijn wel ontzettend sterk. Dit maakt de planken geschikt voor verschillende toepassingen. Uiteraard kun je er een mooie vlonder of terras mee bouwen, maar ook op een dakterras zijn ze goed te gebruiken. En wat dacht je van bamboe vlonderplanken als wandbekleding? Ook dat is goed te realiseren met onze planken.

Een ander voordeel van de planken, ze zijn gemakkelijk te installeren en te verwerken. De lengte van onze bamboe vlonderplanken is 1.85 meter. De planken zijn eenvoudig op maat te zagen en eventuele splinters kunnen met de speciale silicium carbid bezem of een machine met silicium carbid schijf worden weggehaald.


Gemakkelijk bamboe vlonderplanken bestellen

Een bestelling voor bamboe vlonderplanken is gemakkelijk te plaatsen in onze webshop. We hebben verschillende soorten planken beschikbaar. Zo hebben we een bruine variant en een hele donkere variant. Je kiest voor de juiste variant en kunt dan gemakkelijk het aantal planken berekenen dat je nodig hebt voor een complete vlonder. Eenmaal duidelijk hoeveel planken er nodig zijn, dan plaats je gemakkelijk een bestelling.

Kies je voor Bamboo Import, dan kies je voor de beste kwaliteit, de laagste prijs en rechtstreekse import. Zo weet je zeker dat je kiest voor de mooiste en scherpst geprijsde bamboe vlonderplanken.

Meer informatie over onze bamboe terrasplanken en de bijbehorende onderhoudsproducten vind je bij de omschrijving van elk product. Heb je nog vragen of wil je een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over bamboe vlonderplanken of wil je graag een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de vlonderplanken te komen bekijken en direct af te halen bij onze locatie in Beverwijk.

Grey-Go: 
Om verweerde/vergrijsde bamboe schoon te maken.

Bamboe Renovator Naturel/Zwart: 
Om vergrijsde bamboe terug op kleur te krijgen.

Bamboe Protector: 
Om bamboe te beschermen tegen UV vergrijzing/verwering.

Bamboe Booster: 
Om bamboe te voeden en een mooie diepe kleur te geven.

Bamboe Topcoat: 
Om bamboe platen te beschermen tegen slijtage, vlekken en verkleuring.

Grond Protector: 
Om bamboepalen die in de grond zijn geplaatst te beschermen tegen houtrot.

Bamboe Shield: 
Om bamboe terras en gevelplanken te beschermen tegen vergrijzing/verwering.
Bamboe Grond ProtectorBamboe Grond ProtectorBamboe Grond ProtectorBamboe Grond ProtectorBamboe Grond Protectorbamboo-ground-protector
Bamboe is een duurzaam product wat je natuurlijk graag mooi wil houden als het buiten in de tuin staat.
Daarom adviseren wij om bamboe (net zoals hout) regelmatig te onderhouden.

Wij ontwikkelden hiervoor een reeks van speciale bamboe onderhoudsmiddelen die jouw bamboematerialen voeden en beschermen zodat het de levensduur van je producten aanzienlijk verlengt.

Heb je bij een eerdere aankoop geen onderhoudsmiddel aangebracht en is de bamboe gaan vergrijzen?
Geen probleem, ook hiervoor hebben we een reeks producten ontwikkeld die de originele kleur kan terug halen.
ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram