• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
 • checkmarkShowroom & Showtuin
 • checkmarkLevering uit voorraad
 • Beoordeeld met 4.9/5
 • Showroom & Showtuin
 • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
 • ruime keuze in prijs en kwaliteit

  Naturel en donker

 • geschikt voor binnen en buiten

  Duurzaam en decoratief

 • semi verduisterend

  speel met licht

100% DUURZAAM - BAMBOE -

bamboe rolgordijnen

sfeervolle rolgordijnen

Bamboe rolgordijnen zorgen voor een natuurlijke en tropische sfeer in de tuin, op het terras, bij een overkapping, tuinhuisje, jacuzzi of serre en geven uitstekende bescherming tegen de zon, warmte, geluid, wind en inkijk. 

Onze rolgordijnen zijn ontworpen om privacy en intimiteit te creëren terwijl er nog wel licht kan binnenkomen. 

U kan dus nog wel van binnen naar buiten kijken maar nauwelijks van buiten naar binnen.
Meerdere
afmetingen
Hand
gemaakt
Eenvoudig
te monteren
C02
negatief
Duurzaam
recyclebaar

Selecteer meteen een rolgordijn

Tropische uitstraling

Al onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt met volledige ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst.

Door deze techniek krijgen de rolgordijnen een unieke tropische uitstraling. Hierbij zijn de natuurlijke buitenlaag en de ringen van de bamboestam nog duidelijk zichtbaar.

Standaard zijn de bamboe rolgordijnen leverbaar in verschillende afmetingen. Ze zijn ook eenvoudig zelf in te korten, zowel in de hoogte als in de breedte.

De rolgordijnen van Bamboo Import Europe zijn verkrijgbaar in een naturel of zwarte (donkerbruine) kleur.

grenzeloze inspiratie voor

 

KEUKEN

SLAAPKAMER

WOONKAMER

VERANDA

OVERKAPPING

SERRE

Sfeervolle rolgordijnen voor binnen en buiten

Met bamboe rolgordijnen zorg je voor een natuurlijke en tropische sfeer in de tuin, op het terras, bij een overkapping, tuinhuisje, jacuzzi of serre. De rolgordijnen van bamboe geven uitstekende bescherming tegen de zon, warmte, geluid, wind en inkijk. 

Onze rolgordijnen zijn ontworpen om privacy en intimiteit te creëren terwijl er nog wel licht kan binnenkomen. Je kunt dus nog wel van binnen naar buiten kijken maar nauwelijks van buiten naar binnen. Onze bamboe rolgordijnen zijn in meerdere afmetingen beschikbaar, worden met de hand gemaakt, zijn eenvoudig te monteren, zijn CO2 negatief en duurzaam recyclebaar. 

Tropische uitstraling met een bamboe rolgordijn

Al onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt met volledige ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst. Door deze techniek krijgen de rolgordijnen een unieke tropische uitstraling. Hierbij zijn de natuurlijke buitenlaag en de ringen van de bamboestam nog duidelijk zichtbaar.

Standaard zijn de bamboe rolgordijnen leverbaar in verschillende afmetingen. Ze zijn ook eenvoudig zelf in te korten, zowel in de hoogte als in de breedte.De rolgordijnen van bamboe zijn verkrijgbaar in een naturel of zwarte (donkerbruine) kleur.

Een rolgordijn is een van prettigste vormen van raamdecoratie. Ze zijn ontzettend eenvoudig in gebruik en hebben weinig onderhoud nodig. Een ander voordeel van een bamboe rolgordijn, het heeft weinig ruimte nodig op het raam. We schreven het al even eerder, maar een bamboe rolgordijn houdt goed de felle zonnestralen tegen. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat een mooi bamboe rolgordijn niet mag ontbreken in je interieur.

Heb je een veranda of overkapping in de tuin? Ook daar is een bamboe rolgordijn goed te gebruiken. Heb je een wand in de overkapping waar ramen in zitten? Dan kun je hier gemakkelijk een bamboe rolgordijn toepassen. De rolgordijnen van bamboe zijn natuurlijke producten en daarom goed geschikt voor buiten. Let er natuurlijk wel op bij het plaatsen, dat ze niet in direct contact komen met regen of vocht, dan kan er schimmel ontstaan in het rolgordijn. Maar gebruik je ze onder een overkapping, dan zullen ze zeker lang mooi blijven.

Gemakkelijk bamboe rolgordijn kopen

Ben je er helemaal uit en wil je een bamboe rolgordijn? Een bestelling plaatsen bij ons is gemakkelijk te doen via de webshop. We hebben verschillende kleuren en uitvoeringen van onze rolgordijnen beschikbaar. Je kiest voor de juiste kleur, de juiste afmetingen en het aantal rolgordijnen dat je nodig hebt en plaatst een bestelling. 

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram