• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
 • checkmarkShowroom & Showtuin
 • checkmarkLevering uit voorraad
 • Beoordeeld met 4.9/5
 • Showroom & Showtuin
 • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
 • ruime keuze in prijs en kwaliteit

  Creëer die ibiza vibes thuis

 • ruime keuze in prijs en kwaliteit

  Creëer die ibiza vibes thuis

 • ruime keuze in prijs en kwaliteit

  Creëer die ibiza vibes thuis

 • Super makelijk te plaatsen!

  Tropische overkapping

100% DUURZAAM - BAMBOE -

bamboe pergola's

een echte tuin metamorfose

Onze bamboe pergola's zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met een speciale boor en alle benodigde bouten en moeren.

Start meteen met genieten en creëer jouw sfeer en krijg die Ibiza vibes gemakkelijk bij jou in de achtertuin.
Meerdere
afmetingen
Meerdere
kleuren
Enviroment
te friendly
C02
negatief
Duurzaam
recyclebaar

Selecteer jouw perfecte tuinoverkapping

Pergola's

Verschillende bamboe pergola’s

Met onze kant-en-klare bamboe pergola bouwpakketten kun je zelf eenvoudig een overkapping maken voor in de tuin of op het terras. Ook voor feesten of speciale evenementen zijn onze bamboe pergola’s uitermate geschikt omdat je ze snel kan opbouwen, maar ook makkelijk kan demonteren.

Met een beetje creativiteit kun je een standaard bamboe pergola omtoveren tot een heuse waterdichte overkapping of zonwering. Strodaken, rietmatten of gespleten bamboematten worden vaak gebruikt als dakbedekking en zorgen voor een prachtige tropische sfeer. Bamboeschermen kunnen eventueel bevestigd worden aan de zijkanten van de pergola om een gezellige zithoek of meer privacy te creëren.

Elk pergola bouwpakket wordt geleverd inclusief boor, bouten, sluitringen en moeren voor de montage (*paalhouders zijn niet inbegrepen). Meer informatie en een handleiding hoe je de pergola in elkaar kunt zetten, vind je bij de productomschrijving van de specifieke pergola’s.

De pergola’s van bamboe in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit. Door de hoge kwaliteit hebben ze ook een lange levensduur. Kies je voor de Moso variant, dan kan deze tot vijf jaar meegaan. De Java Zwart kan tot zeven jaar meegaan en de Guadua variant kent een levensduur tot tien jaar.

Bamboe pergola gemakkelijk monteren

De bamboe pergola’s in onze shop zijn in verschillende afmetingen te bestellen. De kleinste variant die we beschikbaar hebben is één bij twee meter. De grootste variant kent een afmeting van vier bij vijf meter. Logischerwijs hebben we verschillende varianten beschikbaar die hier tussenin zitten wat betreft afmetingen.

Voor alle varianten pergola’s is er een gemakkelijke handleiding te downloaden voor het monteren. Deze is in het Nederlands en Engels uitgevoerd. Met gemakkelijke schematische tekeningen is snel duidelijk hoe je een bamboe pergola moet monteren.  Voor het monteren heb je niet veel nodig, een rolmaat, potlood, steeksleutel, boortje (meegeleverd) en een accuboormachine.

Wanneer je zelf goed bent in klussen, dan moet het helemaal geen probleem zijn om onze pergola’s zelf te monteren. Heb je toch nog vragen over het monteren, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Kies voor een bamboe pergola van Bamboo Import

Bij iedere bamboe pergola in ons assortiment vind je een uitgebreide omschrijving terug. Hierin vertellen we meer over het product en de mogelijkheden. Een pergola bouwpakket kan goed gebruikt worden voor het maken van een gezellige zithoek. Kies je ervoor om een strodak op de pergola toe te passen, dan kun je zelfs in direct zonlicht of in de regen prima onder de pergola zitten.

Een bamboe pergola bestel je gemakkelijk online

Heb je na het lezen van alle informatie op de website nog vragen over een bamboe pergola? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om een showmodel van het pergola bouwpakket te komen bekijken in onze showroom.

Kies je voor Bamboo Import, dan kies je voor de beste kwaliteit, de laagste prijs, goede service en rechtstreekse import. Zo weet je zeker dat je kiest voor de mooiste en scherpst geprijsde producten.

Handleidingen / instructies

Wij helpen je graag om optimaal te genieten van jouw nieuwe aankoop!
Download of print de handleiding
ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram