• Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
  • ruime keuze in prijs en kwaliteit

    Creëer die ibiza vibes thuis

  • Super makelijk te plaatsen!

    Tropische overkapping

100% DUURZAAM - BAMBOE -

bamboe pergola's

een echte tuin metamorfose

Onze bamboe pergola's zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met een speciale boor en alle benodigde bouten en moeren.

Start meteen met genieten en creëer jouw sfeer.
Meerdere
afmetingen
Meerdere
kleuren
Enviroment
te friendly
C02
negatief
Duurzaam
recyclebaar

Selecteer jouw perfecte tuinoverkapping

Toont alle 3 resultaten

Met onze kant-en-klare bamboe pergola bouwpakketten kan je zelf eenvoudig een overkapping maken voor in de tuin of op het terras. Ook voor feesten of speciale evenementen zijn onze bamboe pergola’s uitermate geschikt omdat je ze snel kan opbouwen maar ook makkelijk kan demonteren.

Met een beetje creativiteit kan je een standaard bamboe pergola omtoveren tot een heuse waterdichte overkapping of zonwering. Strodaken, rietmatten of gespleten bamboematten worden vaak gebruikt als dakbedekking en zorgen voor een prachtige tropische sfeer. Bamboeschermen kunnen eventueel bevestigd worden aan de zijkanten van de pergola om een gezellige zithoek of meer privacy te creëren.

Elk pergola bouwpakket wordt geleverd inclusief boor, bouten, sluitringen en moeren voor de montage (*paalhouders zijn niet inbegrepen). Meer informatie en een handleiding hoe je de pergola in elkaar kunt zetten, vind je bij de productomschrijving van de specifieke pergola’s.

Heb je na het lezen van alle informatie op de website nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om een showmodel van het pergola bouwpakket te komen bekijken in onze showroom.

Handleidingen / instructies

Wij helpen je graag om optimaal te genieten van jouw nieuwe aankoop!
Download of print de handleiding

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-16:00
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram