Boost Theaterproducties: acrobatiek met bamboe

Boost Theaterproducties: acrobatiek met bamboe

https://youtu.be/QoXRcaf_RSs

In de nieuwe voorstelling van Boost producties zien we hoe twee acrobaten een verticale droomwereld bouwen in een circusachtige act met maar liefst 20 bamboepalen.

"Boost Producties staat bekend om haar prachtig beeldend circustheater en 'Interesting Mistakes' is daar geen uitzondering op. Deze voorstelling is wederom een lust voor het oog én het brein.' - Festival Circolo

De voorstelling is een waanzinnig uitdagend spel waar constant de grenzen worden opgezocht. Met onze meterslange mosopalen wordt er flink de hoogte in geklommen. Ze willen de hoogte in en dromen ervan te vliegen. In hun enthousiasme, met hun hoofd in de wolken vergeten zij dat vliegen ook vallen kan betekenen. Maar in onvoorziene creaties schuilen spannende, nieuwe mogelijkheden…

Met de voorstellingen van Boost Producties zit je gegarandeerd op het randje van je stoel. Bekend van verschillende voorstellingen zoals dit jaar 'Walking on Circus' en 'Webbing Dress'. Boost is onderscheidend en eigenzinnig. De voorstellingen brengen altijd veel dynamiek en inspireren de kijker.

Het laat zien hoe sterk en veelzijdig bamboe is. De kracht van de bamboe brengt kracht naar de theaters. Bamboe brengt hier de perfecte combinatie van lichtgewicht, maar toch sterke palen.

Op woensdag 13 oktober 2021 ging de voorstelling in première in de Toneelschuur in Haarlem.

Fotografie: Roos de Bolster

Walking on Circus

Boost Producties heeft nog een andere voorstelling met bamboe. De show Walking on Circus is wegens succes terug in de Beurs van Berlage als kerstcircus! Houd je van betoverend en spectaculair Circus én ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de unieke architectonische detaillering van de Beurs van Berlage, kom dan met kerst naar Walking on Circus in hartje Amsterdam, te beleven van 26 t/m 30 december. Dit Walk-Through-Kerstcircus in de Beurs van Berlage geeft je de kans álle zalen te ontdekken en te genieten van adembenemende circusperformances.

Voor meer informatie kun je hier terecht.

"