Wat is de beste keuze: een schutting van een rieten mat of van een bamboe mat?

Melyik a legjobb választás: a nádszőnyeg kerítés vagy a bambuszszőnyeg?

Top 3 privacy fence rolls Reading Melyik a legjobb választás: a nádszőnyeg kerítés vagy a bambuszszőnyeg? 3 minutes Next Which is the best choice for me: a fence made of a reed roll or from a bamboo roll?

A tekercsben lévő természetes szőnyeg nemcsak funkcionális elem a kertben, hanem hozzájárulhat a kültéri tér esztétikájához és hangulatához is. A megfelelő szőnyeg kiválasztásakor számos lehetőség közül választhat, többek között bambusz és nád. Ebben a blogbejegyzésben közelebbről megvizsgáljuk a bambuszszőnyeg és a nádszőnyeg közötti különbséget, hogy megalapozottan választhasson, és így tökéletesen illeszkedjen kertjéhez.

Nádszőnyegek és bambuszszőnyegek | Természetes megjelenés és tartósság

Mindkettő bambuszszőnyeg valamint a nádszőnyegek természetes megjelenésűek, amelyek szerves szépséget kölcsönözhetnek kertjének. A bambusz erős anyag, amely tartósságáról ismert. Gyorsan nő és sok CO2-t nyel el. A nád viszont rusztikus megjelenésű, de kevésbé tartós.

Magánélet és zajszigetelés

Ha a magánélet fontos tényező, a bambuszszőnyeg lehet a jobb választás. Sokféle szőnyeg és adatvédelmi paravánok bambuszból készültek. A bambuszszőnyegek sűrű és szilárd válaszfalat kínálnak, elzárva a kíváncsi tekinteteket. Ezenkívül a bambusz jó hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. A fonott szőnyegek viszonylag jó láthatósági sűrűséggel rendelkeznek. Mivel az anyag vékonyabb, kevésbé nyújt magánéletet. Ugyanakkor nyitottabb és szellősebb légkört teremthet.

Időjárásállóság és tartósság

A bambusz általában ellenállóbb a különböző időjárási körülményeknek, például az esőnek, a napnak és a szélnek. A mi karbantartó termékek segítségével megtartja színét és szilárdságát, még azután is, hogy az elemeknek való kitettség után is. A nád viszont idővel romlik, és nagyobb valószínűséggel elszíneződik, különösen, ha nem megfelelően karbantartják. Érzékenyebb lehet a nedvességre, és végül hamarabb ki kell cserélni.

Karbantartás és költségek

A nádszőnyeg kerítés a nedvességtől és a penészedéstől úgy lehet megvédeni, ha rendszeresen kezeljük a nedvességtől és a penésztől. Bambusz Booster. Ezt az olajat könnyen fel lehet vinni egy ronggyal. Bambusz szőnyegek általában kevés karbantartást igényelnek. Ahhoz, hogy még tovább élvezhesse bambuszszőnyegét, javasoljuk, hogy vigyen fel egy új réteg átlátszó védőréteget a bambuszszőnyegre. Bambuszvédő vagy a Bambusz felújító színpigmenttel. Ez idővel növelheti a bambusz szőnyegek és kerítések karbantartási költségeit.

Vásároljon nád- vagy bambuszszőnyeget a bambooimport.com

A bambooimport.com-nál megértjük a minőség és a tartósság fontosságát. Ezért minden anyagunkat gondosan kiválasztjuk, és megbízható gyártókkal dolgozunk együtt. Nemcsak kiváló minőségű szőnyegeket és kerítéseket kínálunk, hanem szakértői tanácsadást és gyors szállítást is.

Nézze meg felhasználóbarát weboldalunkat, és fedezze fel a kertje számára kínálkozó lehetőségeket. A BambooImport.com-nál az a célunk, hogy gyönyörű bambusz és fonott termékeinkkel átalakítsuk kültéri terét. Szeretettel várjuk Önt bemutatótermünkben és bemutatókertünkben Beverwijkben!