• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?

Zakelijk bestellen

Zakelijke klant? Wij helpen je verder!

Bamboe kopen aan groothandelsprijzen? 

Dan bent u bij Bamboo Import aan het juiste adres. Consumenten kiezen immers bewust meer en meer voor bamboe bouwmaterialen en als bedrijf zal u die vraag ongetwijfeld al hebben gekregen.

Bamboe is de laatste jaren hét duurzame alternatief geworden voor vele traditionele houtsoorten en de vraag naar dit milieuvriendelijk bouwmateriaal zal in de toekomst alleen nog maar toenemen. Dit "gras" groeit vele malen sneller dan gewone bomen en is ook uitzonderlijk sterk wat het geschikt maakt voor oneindig veel decoratieve en constructieve toepassingen.

Bamboo Import biedt speciale groothandelsprijzen voor bedrijven die bedrijfsmatig en op regelmatige basis met bamboe materialen werken. Indien u ook interesse heeft kan u bij ons geheel vrijblijvend een bedrijfsofferte opvragen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen contacteren wij u binnen 1 werkdag om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Wie komt er in aanmerking voor bedrijfskortingen?

Wij nodigen geïnteresseerde architecten, bouwbedrijven, interieurbouwers, hoveniers, evenementenorganisaties, decorbedrijven, groothandelaars, detailhandelaars, dierentuinen, pretparken etc. uit om gezamenlijk naar de mogelijkheden met bamboe te kijken.

Wij kunnen met trots zeggen dat we werkelijk in elke branche bamboe hebben geleverd. Daarbij zijn er veel projecten voorbij gekomen waarin wij hebben gebouwd, geleverd of geadviseerd. Hierbij zijn er een aantal mooie projecten tot stand gekomen die ons wereldwijde bekendheid hebben gegeven.

De omvang van het project is bij ons niet van belang, of het hierbij gaat om een op maat gemaakte bamboe overkapping, roomdivider, of tuinschutting, of om grootschalige projecten zoals bv. bamboe gevelbekleding of plafonds, alles is mogelijk.

Wat kan Bamboe Import voor u doen?

Bamboe Import is uitgegroeid als een van de grootste bamboe importeurs van Europa. Omdat wij zelf de productie van bamboe materialen in de hand hebben en geen gebruik maken van tussenschakels kunnen wij de beste kwaliteit en de laagste prijzen garanderen.

  Meer dan 40 jaar internationale bamboe expertise en ervaring binnen ons bedrijf​.

  Grote bamboe voorraad van 5000 m² in Nederland.

  Wij leveren zowel kleine als grote orders aan binnen- en buitenland.

  Directe import en export is mogelijk vanaf onze vaste partners in Azië en Zuid Amerika.

  Professioneel advies en ondersteuning voor speciale bamboe projecten.

  Kwaliteitsgarantie aan de meest competitieve prijzen op de markt.

  Mogelijkheid voor het produceren en leveren van exclusieve ontwerpen of maatvoeringen.

Kortom u bent bij Bamboe Import aan het juiste adres als u een betrouwbare partner zoekt voor het realiseren van uw bamboe wensen.

U mag van ons verwachten dat wij er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te adviseren en zo snel mogelijk te helpen.

inloggen om een zakelijke offerte te ontvangen

Bestaande klant? Log dan in!

nieuwe klant? vraag dan een account aan!

A password will be sent to your email address.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons [privacy_beleid].

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram