• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
 • checkmarkShowroom & Showtuin
 • checkmarkLevering uit voorraad
 • Beoordeeld met 4.9/5
 • Showroom & Showtuin
 • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
100% DUURZAAM - BAMBOE -

Bezorgen en afhalen

We proberen op deze pagina al jouw vragen te beantwoorden.

Bezorg- en afhaalmogelijkheden

De levertijd is afhankelijk van de producten die je bestelt en je afleveradres. Per product staat de geschatte levertijd aangegeven. Bestel je meerde producten met verschillende levertijd indicaties, ga dan uit van langst aangegeven levertijd. Vrijwel alle bestellingen worden uiterlijk binnen de 5 werkdagen geleverd. Mocht een product uit je bestelling niet voorradig zijn, dan wordt je bestelling pas verzonden als het helemaal compleet is.
Afhankelijk van welk transportbedrijf de bezorging uitvoert, is het eventueel mogelijk om in de avond of op zaterdag je bestelling geleverd te krijgen. Zaterdag of avondleveringen zijn mogelijk voor bundels met afmetingen tot 200 cm. Grotere producten zoals tuinschermen of lange bamboestokken (+200 cm) kunnen alleen op werkdagen worden geleverd. Op zondag wordt niet bezorgd.
Omdat de afmetingen van onze producten meestal sterk afwijken van een standaard postpakket, en omdat we steeds vast lage prijzen hanteren, is het voor ons niet haalbaar om gratis bezorging aan te bieden. We bieden zo scherp mogelijke verzendkosten per product groep. Bovendien is er een maximum aan verzendkosten per productgroep, waardoor je bij grote volumes impliciet korting krijgt op de verzendkosten.
Jazeker! Wij bezorgen al onze producten al jaren in de Benelux (Nederland, België en Luxemburg) Maar ondertussen bezorgen we in alle onderstaande landen:
 • Nederland
 • België
 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Polen
 • Denemarken

Wij sluiten de komende jaren steeds meer landen aan in Europa. Leveren we nog niet in jouw regio? Neem dan contact op met onze specialisten van de sales afdeling. In de meeste gevallen kunnen we een oplossing bedenken om jouw order toch te laten leveren. +31 (0)251 313 177
Je kunt op de webshop producten bestellen en betalen en bij de verzendmethode kiezen voor ‘Afhalen in de winkel’. Je ontvangt dan een e-mail wanneer de bestelling kan worden afgehaald in onze winkel in Beverwijk. Je kan er ook voor kiezen om (zonder afspraak) langs te komen en per pin of cash betalen. Wij hebben een zeer grote voorraad van 5000 m² waar je de producten zelf kan komen bekijken en uitzoeken. Let op! Moeten er zaag- of andere werkzaamheden worden verricht dan dient het product op voorhand te worden besteld.

Bezorgproblemen

Houd je track & trace in de gaten voor de meest actuele informatie over je levering. Het komt gelukkig zelden voor, maar helaas wordt een bestelling omwille van onvoorziene omstandigheden wel eens later bezorgd dan gepland. In het uitzonderlijke geval dat dit gebeurt, doen we er alles aan om jouw bestelling alsnog zo spoedig mogelijk bij je te krijgen.
Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje (indien mogelijk) in de (voor) tuin afgeleverd of bij je buren. Je ontvangt dan een briefje in je brievenbus met meer informatie over waar de bestelling is afgeleverd.
We verpakken onze producten zo goed mogelijk, maar schade aan je product kan helaas gebeuren tijdens het transport. Dat lossen we dan ook graag voor je op! Vul binnen 14 dagen het retourformulier in en beschrijf duidelijk wat de schade is en wat je als oplossing wenst. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Het is ook mogelijk om producten te retourneren in onze winkel in Beverwijk.
Je verwacht een bestelling, maar deze is niet of slechts gedeeltelijk geleverd? Dat is vervelend. Controleer in dit geval eerst even de onderstaande punten.
 1. De track & trace code: Controleer via de track & trace pagina wat de status van je bestelling is. Het kan zijn dat je bestelling zoek is geraakt tijdens transport, beschadigd is of om een andere reden vertraagd is. Ook is het mogelijk dat één bestelling in meerdere deelleveringen wordt bezorgd.
 2. Het bezorgadres: Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld?
 3. De (digitale) brievenbus: Heb je een niet-thuisbericht ontvangen in je (digitale) brievenbus? Mogelijk is je pakket bij de buren bezorgd, bij een pick-up punt in de buurt afgegeven of heeft de bezorger een nieuw bezorg moment ingepland.
 4. Het pakket zelf: We versturen meestal twee of soms drie producten als één bundel/pakket. Deze producten sealen we strak aan elkaar. Hoewel het dus lijkt alsof je maar één rietmat of gespleten bamboemat hebt gekregen gaat het dikwijls over twee of meer producten. Dit geldt ook voor kleinere onderdelen zoals binddraadjes, schroeven, bouten, boortjes, bindtouw, etc. Deze producten sealen we strak om de grotere producten heen. Haal dus eerst alle plastic seal van je bestelling los om te controleren of alle producten aanwezig zijn.
Heb je alle bovenstaande punten gecontroleerd, maar alsnog geen of slechts gedeeltelijk je bestelling ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Allereerst onze excuses, we vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de bezorging. Je kan via onze website een klacht te melden zodat we kunnen uitzoeken waarom het is misgegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Uiteraard proberen we ook zo spoedig mogelijk een gepaste oplossing voor u te vinden.

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-downarrow-right
nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram