Winkelinrichting, Etalages en Scheidingswanden van Bamboe

Winkelinrichting, Etalages en Scheidingswanden van Bamboe

Interessante Bamboe Weetjes Leggere Winkelinrichting, Etalages en Scheidingswanden van Bamboe 2 minuti Prossimo DIY - Zelf een Bamboe Bed Maken

Bamboe materialen zijn uitermate geschikt voor een originele winkelinrichting en om mooie etalages en scheidingswanden mee te maken. Winkels die cosmetica, juwelen of kleding verkopen gebruiken vaak bamboestokken en bamboeschermen als decoratie of als achtergrond.

Rituals is een mooi voorbeeld van een cosmetica winkelketen die gekozen heeft voor bamboe in de etalage. Voor dit project hebben we Chinese Moso bamboestokken geschilderd en op maat gezaagd. De groene bamboe past perfect bij de presentatie en benadrukt de zuivere en natuurlijke eigenschappen van de producten.
Deze juwelier heeft gekozen voor een bamboescherm als achtergrond bij de presentatie van sieraden. Ook hier is het contrast tussen de natuurlijke bamboe en de moderne witte display zeer geslaagd.
Voor de etalages van winkelketen Anna van Toor, die gespecialiseerd is in damesmode, hebben wij op maat gemaakte bamboe scheidingswanden geleverd. Hiervoor hebben we zwarte bamboematten gebruikt met voetplaten van massief bamboe plaatwerk.
Massieve bamboe platen hebben een warme uitstraling en zijn ideaal voor het bekleden van wanden en vloeren zoals te zien in deze standbouw voor een beurs. De dikke bamboepalen zorgen voor een speels accent.
Overzee2 op Terschelling heeft op originele wijze gebruik gemaakt van onze gespleten bamboematten en gehalveerde bamboepalen voor de bekleding van het plafond. In de winkel staat ook een leuke bamboe tafel met glazen tafelblad.
In de winkel van Aldor Verlichting in Castricum staan er sinds kort enkele van onze bamboeschermen die dienst doen als achtergrond voor de etalage.
De natuurlijk groene kleur van bamboestammen in een bamboebos spreekt vaak tot de verbeelding. De kleur van een bamboestam veranderd echter naar geel/beige van zodra die geoogst wordt. Daarom hebben we voor deze op maat gemaakte scheidingswand de bamboepalen groen geschilderd en in een houten bak met witte kiezels geplaatst.
Losse bamboepalen zorgen altijd voor een leuk en decoratief accent. Zo ook de zwarte bamboepalen in de winkelinrichting van deze kapperszaak.
Bij deze winkel is er gebruik gemaakt van rietmatten om het plafond te bekleden. Dit geeft een warme uitstraling en een chique effect.

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van een winkelruimte? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie en professioneel advies.

"