10x Bamboe Rolgordijnen en Rieten Rolgordijnen inspiratie

10x Bamboe Rolgordijnen en Rieten Rolgordijnen inspiratie

Bamboe vlonderplanken inspiratie: Het Duurzame Alternatief Leggere 10x Bamboe Rolgordijnen en Rieten Rolgordijnen inspiratie 3 minuti Prossimo Tensegrity kunst met bamboepalen

Rolgordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen maar Bamboo Import kiest bewust voor rolgordijnen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals riet en bamboe. Deze milieuvriendelijke raamdecoratie is zowel binnen als buiten te gebruiken en zorgt voor een warme en tropische sfeer in huis of in de tuin. Een groot voordeel van natuurlijke rolgordijnen is dat ze makkelijk op maat te maken zijn, ook het bevestigen en onderhoud ervan is heel eenvoudig.

Onze rolgordijnen zorgen voor een natuurlijke en tropische sfeer in de tuin, op het terras, bij een overkapping, pergola, tuinhuisje, jacuzzi of serre en geven uitstekende bescherming tegen de zon, warmte, geluid, wind en inkijk. Onze duurzame en milieubewuste zonwerende rolgordijnen zijn ontworpen om privacy te creëren terwijl er nog wel licht kan binnenkomen. Wij hebben altijd een rolgordijn in ons assortiment dat past bij jouw woonsituatie.

Bamboe rolgordijnen zijn geschikt als raamdecoratie voor zowel binnen als buiten maar kunnen ook als vloerkleed, wand- of plafondbekleding, zonwering, decoratie, etc. worden gebruikt.

Onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt met volledige ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst. Door deze techniek krijgen de rolgordijnen een unieke tropische uitstraling waarbij de natuurlijke buitenlaag en de ringen van de bamboestam nog duidelijk zichtbaar zijn. Standaard zijn de bamboe rolgordijnen voor ramen en deuren leverbaar in verschillende afmetingen, maar ze kunnen ook makkelijk ingekort worden in de hoogte als in de breedte. Onze bamboe rolgordijnen zijn verkrijgbaar in naturel of zwarte (donkerbruine) kleur.

De naturel rolgordijnen zijn er tijdelijk ook in een Elegance uitvoering. Deze luxe versie van onze bamboe rolgordijnen is onderscheidend door de dikkere latten waar deze van gemaakt is. Er is meer aandacht bij de afwerking en heeft het een luxere uitstraling. Maak je overkapping of veranda echt een verlenging van je woning, deze exclusieve rolgordijnen zijn vanwege de dikte en kwaliteit van de latten daarbij ook nog eens geschikt om de temperatuur te reguleren.

Met rieten rolgordijnen kan je op een snelle en betaalbare manier meer privacy en een gezellige sfeer creëren. Daarnaast is riet een duurzaam en natuurlijk materiaal dat de warmte buiten houdt terwijl je toch nog kan genieten van subtiel gefilterd licht dat naar binnen komt. Onze rieten rolgordijnen zijn gemaakt van stevig zoutwater riet dat is samengebonden met zwart palmtouw. Door deze constructie kan je de rolgordijnen makkelijk oprollen en afrollen tot op de gewenste hoogte. Omdat riet een licht materiaal is, blijven deze rolgordijnen ook voor bredere ramen eenvoudig te bedienen.