Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2016

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2016

De winnaars van onze Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2016 zijn bekend! Proficiat aan Wim Lindenberg, Gert Ponsteen en P&P Projects voor de prachtige foto's en eindresultaat.

1ste Plaats

De foto van Wim Lindenberg uit Goes kreeg de meeste likes op onze facebook pagina en wint daarom een Bamboo Import cadeaubon van €100! Wim bewees met dit mooie voorbeeld dat onze bamboe booster olie een vergrijsde bamboe gazebo hut weer helemaal tot leven kan brengen.

2e Plaats

De 2e prijs en cadeaubon van €50 gaat naar Gert Ponsteen die onze bamboematten op schitterende wijze heeft gebruikt als tuinafscheiding bij het zwembad.

3e Plaats

De firma P&P Projects wint de cadeaubon van €25 voor de inzending van de vernieuwde Action Factory van Center Parcs Het Heijderbos in Heijen, Noord-Limburg. In dit project zijn Giant bamboeschermen gebruikt voor de bouw van een podium en als afscheiding van een speeltuin.

Heeft u ook iets moois gemaakt met één van onze producten, aarzel dan niet om je beste foto's op te sturen en maak kans op een Bamboo Import cadeaubon van maar liefst €100!

Zin om te winnen? Stuur dan nu je foto's op via dit formulier.

"