• checkmarkWebshop reviewed with 4.9/5
 • checkmarkShowroom & Showground
 • checkmarkDelivery from stock
 • Rated 4.9/5
 • Showroom & Showground
 • Delivery from stock

Webshop reviewed with 4.9/5

Showroom & Showground

Delivery from stock

Pick up / Showroom?
 • wide choice in price and quality

  Natural and dark

 • suitable for indoors and outdoors

  Durable and decorative

 • semi-darkening

  play with light

100% DUURZAAM - BAMBOE -

bamboo curtains

attractive curtains

Bamboo roller blinds create a natural and tropical atmosphere in the garden, on the terrace, on a roof, gazebo, jacuzzi or conservatory and provide excellent protection against the sun, heat, noise, wind and prying eyes. 

Our roller blinds are designed to create privacy and intimacy while still allowing light to enter. 

So you can still see from the inside out, but hardly from the outside in.
Multiple
Dimensions
Hand
made
Simple
to assemble
C02
negative
Sustainable
recyclable

Select a roller blind right away

Tropical appearance

All our bamboo roller blinds are handmade with full round bamboo stems that have been opened and pressed flat.

This technique gives the blinds a unique tropical look. The natural outer layer and the rings of the bamboo stem are still clearly visible.

Standard bamboo blinds are available in different sizes. They are also easy to shorten, both in height and width.

The roller blinds of Bamboo Import Europe are available in a natural or black (dark brown) colour.

limitless inspiration for

 

KITCHEN

BEDROOM

LIVING ROOM

VERANDA

OVERVIEW

SERRE

Sfeervolle rolgordijnen voor binnen en buiten

Met bamboe rolgordijnen zorg je voor een natuurlijke en tropische sfeer in de tuin, op het terras, bij een overkapping, tuinhuisje, jacuzzi of serre. De rolgordijnen van bamboe geven uitstekende bescherming tegen de zon, warmte, geluid, wind en inkijk. 

Onze rolgordijnen zijn ontworpen om privacy en intimiteit te creëren terwijl er nog wel licht kan binnenkomen. Je kunt dus nog wel van binnen naar buiten kijken maar nauwelijks van buiten naar binnen. Onze bamboe rolgordijnen zijn in meerdere afmetingen beschikbaar, worden met de hand gemaakt, zijn eenvoudig te monteren, zijn CO2 negatief en duurzaam recyclebaar. 

Tropische uitstraling met een bamboe rolgordijn

Al onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt met volledige ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst. Door deze techniek krijgen de rolgordijnen een unieke tropische uitstraling. Hierbij zijn de natuurlijke buitenlaag en de ringen van de bamboestam nog duidelijk zichtbaar.

Standaard zijn de bamboe rolgordijnen leverbaar in verschillende afmetingen. Ze zijn ook eenvoudig zelf in te korten, zowel in de hoogte als in de breedte.De rolgordijnen van bamboe zijn verkrijgbaar in een naturel of zwarte (donkerbruine) kleur.

Een rolgordijn is een van prettigste vormen van raamdecoratie. Ze zijn ontzettend eenvoudig in gebruik en hebben weinig onderhoud nodig. Een ander voordeel van een bamboe rolgordijn, het heeft weinig ruimte nodig op het raam. We schreven het al even eerder, maar een bamboe rolgordijn houdt goed de felle zonnestralen tegen. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat een mooi bamboe rolgordijn niet mag ontbreken in je interieur.

Heb je een veranda of overkapping in de tuin? Ook daar is een bamboe rolgordijn goed te gebruiken. Heb je een wand in de overkapping waar ramen in zitten? Dan kun je hier gemakkelijk een bamboe rolgordijn toepassen. De rolgordijnen van bamboe zijn natuurlijke producten en daarom goed geschikt voor buiten. Let er natuurlijk wel op bij het plaatsen, dat ze niet in direct contact komen met regen of vocht, dan kan er schimmel ontstaan in het rolgordijn. Maar gebruik je ze onder een overkapping, dan zullen ze zeker lang mooi blijven.

Gemakkelijk bamboe rolgordijn kopen

Ben je er helemaal uit en wil je een bamboe rolgordijn? Een bestelling plaatsen bij ons is gemakkelijk te doen via de webshop. We hebben verschillende kleuren en uitvoeringen van onze rolgordijnen beschikbaar. Je kiest voor de juiste kleur, de juiste afmetingen en het aantal rolgordijnen dat je nodig hebt en plaatst een bestelling. 

512px-Klarna_Payment_Badge
Apple betaal kaart

Bringing the Quality of Bamboo to Europe

Opening hours
Mon-Fri: 08:00-17:30 Sun: 09:00-16:00

click here for the opening hours on public holidays
General Terms and Conditions | Privacy policy
Copyright © 2012 - 2022
chevron-down
en_GBEnglish (UK)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram