• checkmarkWebshop reviewed with 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showground
  • checkmarkDelivery from stock
  • Rated 4.9/5
  • Showroom & Showground
  • Delivery from stock

Webshop reviewed with 4.9/5

Showroom & Showground

Delivery from stock

Pick up / Showroom?
  • Extremely dimensionally stable

    beautiful appearance

100% DUURZAAM - BAMBOE -

Cladding boards

Tight natural facade cladding

Bamboo cladding is an environmentally friendly and sustainable alternative to tropical hardwood.

In addition, bamboo wall boards have a beautiful appearance and can be processed with the same tools used for ordinary wooden boards.

Fire
retarding
EN350:2016
Sustainability
class 1
C02
negative
Sustainable
recyclable

Select one of the options

  • Bamboo wall boards Nano - image3

Bamboo cladding is an environmentally friendly and sustainable alternative to tropical hardwood.

Bamboe gevelbekleding is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor tropisch hardhout. Bovendien hebben bamboe gevelplanken een prachtige uitstraling en kunnen ze verwerkt worden met dezelfde gereedschappen die voor gewone houten planken worden gebruikt.

Op zoek naar prachtige bamboe gevelbekleding voor in de tuin of rond het huis? Kies uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen en bestel eenvoudig via onze webshop. Wij leveren snel en voordelig aan huis in heel Nederland en België. Omdat we al onze bamboe producten zelf laten produceren in China en Indonesië kunnen we steeds de beste kwaliteit en de goedkoopste prijs garanderen.

All our bamboo wall boards are impregnated for outdoor use. They fall under durability class 1 (>25 years), are fire retardant, formaldehyde poor, salt water resistant and mould resistant.

Wil je een creatief effect realiseren? Dan kun je de bamboe gevelplanken verticaal of horizontaal bevestigen. Een combinatie van beide is uiteraard ook goed mogelijk. Omdat het om vaste planken gaat, ben je vrij in de manier van monteren. Bij de producten geven we meer uitleg over het monteren en de manier van inkorten van de bamboe planken.

Onderhoud van bamboe gevelbekleding

Ga je de gevel bekleden met bamboe, houd er dan rekening mee dat bamboe gevelbekleding vergrijsd als het in de buitenlucht staat. Als je dit wilt voorkomen adviseren wij om bamboe jaarlijks te behandelen met Bamboe Protector, een speciaal ontwikkelde UV-werende beits die het vergrijzingsproces vertraagt en zo de duurzaamheid van de bamboe verhoogt. Je kunt deze transparante bamboe beits gelijk na het installeren van bamboe gevelbekleding aanbrengen.

Bestel nu gevelbekleding van bamboe online

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over bamboe gevelbekleding of wil je graag een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de bamboe producten te komen bekijken en direct af te halen bij onze locatie in Beverwijk.

512px-Klarna_Payment_Badge
Apple betaal kaart

Bringing the Quality of Bamboo to Europe

Opening hours
Mon-Fri: 08:00-17:30 Sun: 09:00-16:00

click here for the opening hours on public holidays
General Terms and Conditions | Privacy policy
Copyright © 2012 - 2022
chevron-down
en_GBEnglish (UK)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram