Zwarte Bamboe Schuifdeur als Tuinafscheiding

Zwarte Bamboe Schuifdeur als Tuinafscheiding

Bamboe Eigenschappen en Onderhoud Reading Zwarte Bamboe Schuifdeur als Tuinafscheiding 2 minutes Next 1000 Bamboo products

Marco van G. uit Flevoland speelde al een tijdje met het idee om een unieke bamboe tuinafscheiding met schuifdeur te bouwen bij de ingang van zijn woning. Hij had zijn oog laten vallen op onze zwarte bamboe tuinschermen uit de Giant collectie en vroeg ons of het mogelijk was er een bijpassende schuifdeur voor te maken. Een van de vereisten was, dat de bamboe schuifdeur aan een railsysteem moest hangen zodat die over een kiezelpad kon "zweven".

Zo gezegd zo gedaan, en na wat reken en teken werk zijn we meteen aan de slag gegaan met het bouwen van een bruin gebeitst vurenhouten frame waarin het zwarte bamboe tuinscherm kon vastgemaakt worden. De hoeken van het houten frame werden verstevigd met metalen stoelhoeken.

Enkele weken later kregen we de foto's doorgestuurd van het eindresultaat, en het moet gezegd, de bamboe schutting met schuifdeur ziet er geweldig uit!

"Onze schuifdeur in de bamboeschutting voor het huis voldoet perfect aan de verwachtingen en heeft al mening voorbijganger doen stilstaan!" - Marco van G.

Voor het plaatsen van de bamboe schutting werden hardhouten tuinpalen en RVS montagesets gebruikt, die later werden afgedekt met gehalveerde zwarte bamboepalen. Ook het plantenperk in de tuin kreeg een zwarte bamboe boord.

"