Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2020

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2020

De winnaars van onze Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2020 zijn bekend! Proficiat aan Dilara, Arno Breedveld en Stiene Van den Eynde voor de mooie foto's.

1ste Plaats

De foto van deze mooie rieten schutting ingestuurd door Dilara kreeg de meeste likes op onze facebook pagina en wint daarom een Bamboo Import cadeaubon van €100!

Dilara: "Ik heb voor mijn tuin de "Dikke Rietmat op Rol 600 x 200 cm' en de "Dikke Rietmat op Rol 600 x 180 cm' besteld. Zie hier het resultaat! Palmboom is onderweg voor op de hoek en nog veel meer verlichting. Enorm mooi geworden. Anderen ook aangestoken hiermee!"

2e Plaats

De 2e prijs en cadeaubon van €50 gaat naar Arno Breedveld voor deze foto van een strakke achtertuin met donkere bamboe poortdeur.

Arno: "Wij hebben onze achtertuin in het voorjaar volledig gewijzigd. In onze vorige tuin hadden wij al veel bamboe als terras scheiding. Wij zij zeer positief over bamboe en de producten die er van gemaakt kunnen worden. Met een knipoog naar onze vorige tuin, nu toch ook weer een mooie en stevige bamboe deur met een goed slot geplaatst. Snelle en goede levering en het paste allemaal perfect."

3e Plaats

Stiene Van den Eynde wint de cadeaubon van €25 met deze tropische bamboe pergola.

Stiene: "Dit is ons nieuwe terras. Omwille van corona kon ons trouwfeest in Zuid-Frankrijk niet doorgaan en hebben we onze centjes geïnvesteerd om van onze eigen tuin een beetje Zuid-Frankrijk te maken."

Heeft u ook iets moois gemaakt met één van onze producten, aarzel dan niet om je beste foto's op te sturen en maak kans op een Bamboo Import cadeaubon van maar liefst €100!

Zin om te winnen? Stuur dan nu je foto's op via dit formulier.

"