Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Winter 2018

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Winter 2018

De winnaars van onze Bamboe Fotowedstrijd Winter 2018 zijn bekend! Proficiat aan Cherelle de Graaf, Monique Keijzer en Justin Dekkers voor de prachtige foto's.

1ste Plaats

De foto van Cherelle de Graaf kreeg de meeste likes op onze facebook pagina en wint daarom een Bamboo Import cadeaubon van €100! Cherelle, van Team Alert, gebruikte onze gehalveerde bamboe palen en gespleten bamboematten om een jungle sfeer te creëren voor hun kantoorruimte in Utrecht. Met de halve bamboe palen werd een lijst rondom het prikbord gemaakt, en met de matten een stuk van de muur bekleed. Ze werken nu in deze ruimte onder de slogan: 'Ga je op vakantie? Nee hoor, gewoon naar m'n werk!'. Zoveel summervibes geeft de bamboe aan het geheel.

2e Plaats

De 2e prijs en cadeaubon van €50 gaat naar Monique Keijzer die een prachtige tropische bamboe tuin en overkapping heeft gemaakt met onze Java zwarte bamboepalen en gevlochten bamboe schermen.

3e Plaats

Justin Dekkers wint de cadeaubon van €25 voor de foto van zijn zelfgemaakte bamboe strandstoel.

Heeft u ook iets moois gemaakt met één van onze producten, aarzel dan niet om je beste foto's op te sturen en maak kans op een Bamboo Import cadeaubon van maar liefst €100!

Zin om te winnen? Stuur dan nu je foto's op via dit formulier.

"