Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Herfst 2020

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Herfst 2020

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2020 Reading Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Herfst 2020 2 minutes Next Woontrends 2021: Natuurlijke stijl

De winnaars van onze Bamboe Fotowedstrijd Herfst 2020 zijn bekend! Proficiat aan Hiske vd Bij, Dorina de Meyer en Stephan de Graaf voor de mooie foto's.

1ste Plaats

De foto van deze mooie bamboe pergola ingestuurd door Hiske vd Bij kreeg de meeste likes op onze facebook pagina en wint daarom een Bamboo Import cadeaubon van €100!

Hiske: "Mooie bamboe pergola gemaakt boven onze jacuzzi, past prachtig bij ons palmbomen en bananenplant."

2e Plaats

De 2e prijs en cadeaubon van €50 gaat naar Dorina de Meyer voor deze foto van een unieke en creatieve bamboe kaarsenhouder.

Dorina: "Ik had bij jullie een halve bamboe stok besteld en heb er 7 mensen gelukkig mee gemaakt. Ik heb er unieke bamboe kaarsen van gemaakt zoals jullie op de foto kunnen zien."

3e Plaats

Stephan de Graaf wint de cadeaubon van €25 met deze rustgevende Japanse tuin met donkere bamboematten.

Stephan: "Ondanks dat we gewoon in een rijtjeshuis wonen, wilden we een tuin creëren met Japanse invloeden en waarbij strakke lijnen en een (gecontroleerde) vrije groei van wild gewas samenvloeien tot een plek waar we na een werkdag weer onze rust kunnen vinden. De zwarte bamboe werkt als een natuurlijke omlijsting van een plek waar we nu al zo van kunnen genieten en die met de jaren alleen maar een mooiere mix gaat worden van de door ons gekozen elementen en de natuur."

Heeft u ook iets moois gemaakt met één van onze producten, aarzel dan niet om je beste foto's op te sturen en maak kans op een Bamboo Import cadeaubon van maar liefst €100!

Zin om te winnen? Stuur dan nu je foto's op via dit formulier.

"