Bamboe vlonderplanken inspiratie: Het Duurzame Alternatief

Bamboe vlonderplanken inspiratie: Het Duurzame Alternatief

9x Bamboe kamerscherm toepassingen Reading Bamboe vlonderplanken inspiratie: Het Duurzame Alternatief 1 minute Next 10x Bamboe Rolgordijnen en Rieten Rolgordijnen inspiratie

Bamboe planken voor vlonder of terras is een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Bovendien hebben de bamboe planken voor buitentoepassingen een prachtige uitstraling en kunnen ze verwerkt worden met dezelfde gereedschappen die voor gewone houten planken worden gebruikt.

Al onze bamboe planken zijn geïmpregneerd voor buitengebruik. Ze vallen in duurzaamheidsklasse 1 (>25 jaar), zijn brandvertragend, formaldehyde arm, resistent tegen zout water en schimmelwerend.

Deze bamboe vlonderplanken zijn een massieve bamboe plank met een hoge dichtheid, gemaakt van gecomprimeerde bamboevezels en een uniek gepatenteerd CeramiX-behandelingsproces, waardoor het een van de sterkste, hardste en meest duurzame materialen op de markt is om de perfecte ruimte te creëren voor entertainment en ontspanning buitenshuis.

Onze bamboe vlonderplanken vallen ook in de hoogste duurzaamheidsklasse (+25 jaar) en zijn extreem hard, slijt-, vorm- en torsievast en hebben een hoge brandveiligheidsklasse. Daarbovenop zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk en CO2 neutraal, omdat ze gemaakt zijn van een geweldige en onuitputtelijke grondstof.

Laat je inspireren door dit prachtige product!

Interesse? Kom langs in de showroom of vraag een sample aan via info@bambooimport.com 

Calculator placeholder

 

"

 

Sign up for our Newsletter

Be the first to receive information about our latest products and exclusive offers.

Sign up for our newsletter and stay informed about the latest trends in sustainability and bamboo.