15x Met bamboe je tuin opknappen

15x Met bamboe je tuin opknappen

Ben je het zat steeds naar je oude, houten schutting aan te kijken? Een tuin make-over is gemakkelijker dan je denkt! Het hoeft daarbij ook helemaal niet zo duur te zijn. Wil je jouw tuin opknappen en heb je nog inspiratie nodig? Denk dan eens aan bamboe. Laat je inspireren in deze blog met allemaal foto's van onze halfronde bamboeschermen. Deze monteer je gemakkelijk tegen een bestaande schutting. De halfronde bamboeschermen zijn daarbij ook nog eens in de aanbieding. Kies voor een duurzame oplossing en gebruik bamboe in je tuin make-over.

We hebben voor deze blog een grote verzameling aan foto's verzameld. Hier kun je de tuin voor en na de metamorfose zien, maar natuurlijk hebben we ook gewoon wat mooie tuinen verzameld. Onze prachtige halfronde bamboe tuinschermen heb je in de klassieke naturel, maar ook in het warme Java Zwart. Een lelijke schutting of muur kan je hele tuin bepalen. Iedereen kan deze een make-over geven met de halfronde bamboe schutting. In een aflevering (uit 2018) van Eigen Huis en Tuin zie je hoe transformerend het is voor je tuin om deze metamorfose te doen.

Maar maak je geen zorgen: voor de luxe uitstraling van bamboe hoef je geen fortuin uit te geven. Je hoeft niet te zien zijn in Eigen Huis en Tuin. Je kunt het zelfs zonder hovenier af als je dat zou willen. Het is namelijk erg makkelijk om je tuin op te knappen met bamboe tuinschermen. Bij een houten schutting kun je deze er gewoon tegen monteren (mits de constructie verder sterk genoeg is). Bij een stenen muur kun je het beste houten regels tegen de muur monteren. Zo heb je een frame waar je de bamboe tuinschermen tegenaan kunt monteren. Niet vergeten te voorboren, dan kun je de bamboe schutting er gewoon tegenaan schroeven.

Het donkere Java bamboe geeft warmte, de chique afwerking met palmtouw geeft luxe, tropische sferen. Met de halfronde bamboe schutting in de aanbieding is deze makkelijke metamorfose voor iedereen toegankelijk. Geef je tuin voor het voorjaar nog een opknapper met het duurzame bamboe.

Speciaal voor deze blog is een apart Pinterest Board aangemaakt, barstens vol inspiratie!

"