Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Lente 2018

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Lente 2018

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Winter 2018 Reading Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Lente 2018 2 minutes Next Rolgordijn Ophangen in 12 Stappen

De winnaars van onze Bamboe Fotowedstrijd Lente 2018 zijn bekend! Proficiat aan Jeffrey Hottinga, Joke Schoneveld en Ayse Akata voor de prachtige foto's.

1ste Plaats

De foto van Jeffrey Hottinga kreeg de meeste likes op onze facebook pagina en wint daarom een Bamboo Import cadeaubon van €100! Jeffrey, gebruikte onze bamboematten op rol om een metalen omheining te verfraaien. Het plaatsen van de bamboematten nam naar eigen zeggen 1 uur en 15 min in beslag.

2e Plaats

De 2e prijs en cadeaubon van €50 gaat naar Joke Schoneveld voor de foto van haar prachtige zwarte bamboe tuinschutting. Na een jaar in de tuin was er wat vergrijzing opgetreden, maar na een behandeling met zwarte bamboe renovator is daar niets meer van te zien!

3e Plaats

Ayse Akata wint de cadeaubon van €25 voor de foto van zwarte gehalveerde bamboeschermen als wandbekleding in de veranda.

Heeft u ook iets moois gemaakt met één van onze producten, aarzel dan niet om je beste foto's op te sturen en maak kans op een Bamboo Import cadeaubon van maar liefst €100!

Zin om te winnen? Stuur dan nu je foto's op via dit formulier.

"