Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Lente 2016

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Lente 2016

1000 Bamboo products Reading Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Lente 2016 2 minutes Next Interessante Bamboe Weetjes

De winnaars van onze bamboe fotowedstrijd Lente 2016 zijn bekend! Proficiat aan Ed Gadet, Annemee Struijk en Lars Endema voor de prachtige foto's en eindresultaat.

Heeft u ook iets moois gemaakt met één van onze producten, aarzel dan niet om je beste foto's op te sturen en maak kans op een Bamboo Import cadeaubon van maar liefst €100!

Zin om te winnen? Stuur dan nu je foto's door via dit formulier.

1ste Plaats

De foto van Ed en Marij Gadet uit Maastricht kreeg deze maand de meeste likes op onze facebook pagina en wint daarom terecht de Bamboe Import cadeaubon van €100! Zwarte bamboe schermen werden gebruikt voor het bekleden van de zijmuur van het terras, wat het een zeer unieke en gezellige sfeer geeft.

2e Plaats

De 2e prijs en cadeaubon van €50 gaat naar Annemee Struijk van sieraden & kunst winkel OverZee2 op Terschelling, die onze gespleten bamboematten en gehalveerde bamboepalen op heel originele wijze heeft verwekt in het plafond van de winkel.

3e Plaats

Lars Endema wint de cadeaubon van €25 voor zijn inzending van de op maat gezaagde bamboematten op rol. De rolschermen werden hier gebruikt om het balkon wat extra kleur en privacy te geven. Ook voor kleinere ruimtes in de stad is bamboe dus uitermate geschikt.

"