Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2018

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2018

Hoe een Bamboe Prieel Bouwen Reading Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2018 2 minutes Next Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Herfst 2018

De winnaars van onze Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2018 zijn bekend! Proficiat aan Koko Schut, Bart Pijper en Karin Smolenaers voor de prachtige foto's.

1ste Plaats

De foto van Koko Schut kreeg de meeste likes op onze facebook pagina en wint daarom een Bamboo Import cadeaubon van €100!

Koko: "Dit was de eerste keer dat we met bamboe hebben gewerkt. Het viel ons goed mee want het materiaal is heel makkelijk te bewerken. We hebben altijd al de wens gehad om een tropische tiki bar in onze tuin te bouwen en dit jaar was het eindelijk zo ver. De foto geeft een sfeerimpressie van de tuin met bamboo overkapping en tiki bar."

2e Plaats

De 2e prijs en cadeaubon van €50 gaat naar Bart Pijper voor de foto van deze originele bamboe waterbaan.

Bart: "Tijdens de slootjesdag van IVN Hoogeveen op 10 juni 2018, hebben we samen met de kinderen een prachtige, tientallen meters lange, waterbaan gemaakt van halve bamboepalen die werden ondersteund door dunne bamboestokken."

3e Plaats

Karin Smolenaers wint de cadeaubon van €25 met deze foto van haar achtertuin.

Karin: "We hebben onze tuin op de schop genomen en zijn heel blij met het resultaat! We hebben bamboematten bevestigd tegen een bestaande schutting aan de langste zijde, en we hebben bij de andere 2 schuttingdelen de bamboematten aangepast zodat deze de toogvorm volgen. Krijg echt een zomers gevoel van onze tuin!"

Heeft u ook iets moois gemaakt met één van onze producten, aarzel dan niet om je beste foto's op te sturen en maak kans op een Bamboo Import cadeaubon van maar liefst €100!

Zin om te winnen? Stuur dan nu je foto's op via dit formulier.

"