Verjaardagsloterij van Ouwehands Dierenpark

Verjaardagsloterij van Ouwehands Dierenpark

Welke schutting past bij jou? Reading Verjaardagsloterij van Ouwehands Dierenpark 2 minutes Next DIY - Zelf een bamboe windgong maken
https://youtu.be/qto8PWCwJA4

Bent u wel eens in Ouwehands Dierenpark in Rhenen geweest? Hier vindt u namelijk Pandasia. Het pandaverblijf welke al enkele jaren op rij verkozen is tot "mooiste pandaverblijf ter wereld'. Wist u dat het bamboe in de bamboeconstructies in het verblijf gemaakt zijn met bamboe van Bamboo Import Europe? Wij vinden het namelijk ook super belangrijk dat de panda's kunnen genieten van een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Al is het niet het bamboe wat ze kunnen eten, toch kunnen ze zo lekker klimmen en klauteren. De panda's hadden het zelfs zo naar hun zin dat vorig jaar mei er weer een babypanda is geboren. Deze doet mee met het internationale fokprogramma voor het behoud van de reuzenpanda. Deze babypanda wordt in mei alweer 1 jaar oud. Om deze reden heeft Ouwehands Dierenpark een loterij opgezet: de Fan Xing's verjaardagsloterij!

Wij sponsorden ook mooie prijzen! U kon van ons een bamboe pergola of een cadeaubon ter waarde van €25, €50 en €100 winnen. Daarnaast draag je met het kopen van loten ook een steentje bij aan natuurbehoud. Helaas is de loterij van Ouwehands Dierenpark al getrokken. Meer weten over panda's en hun relatie met bamboe? Lees dan deze blog.

"