Terugblik op 2021 en BTW Vrije Dagen!

Terugblik op 2021 en BTW Vrije Dagen!

Het jaar is alweer bijna om. Wat is 2021 een bijzonder jaar geweest. Het was een jaar waarin we weer iets meer mochten, dus er was weer ruimte voor een feestje. Zo hebben wij van Bamboo Import Europe weer eens een bedrijfsfeestje gehad. We gingen met onze partners salsa dansen bij Salsa Club Mystique en daarna lekker uit eten met zijn allen.

Verder hebben we veel mooie nieuwe dingen mogen toevoegen aan het assortiment. Zoals bijvoorbeeld onze mooie bamboe gevelplanken, maar ook de nieuwe Jaybo en Huberto schermen. We hebben het geschopt tot de halve finale bij de NHN Business Awards. Bamboo Import Europe is nauw betrokken met haar leveranciers. Zo zijn we ook benaderd om de nieuwe aanplant te sponsoren in Colombia.

Om het jaar goed af te sluiten hebben we besloten een mooie actie doen voor onze klanten. Misschien heb je het al gezien op onze socials? Van donderdag 23 december tot en met woensdag 29 december hebben we de BTW VRIJE DAGEN!

Onze winkel is gewoon open, maar enkel voor afhalen. We zijn open op onze reguliere openingstijden, enkel vrijdag 31 december zijn wij extra gesloten.

Actievoorwaardes:

‚úî Deze promotie is geldig bij betaalde aankopen geplaatst van 23 december tot en met 29 december 2021;

‚úî De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of cadeaucodes;

‚úî De korting is niet inwisselbaar voor contant geld;

‚úî Korting is geldig voor consumenten zolang de voorraad strekt en/of zolang de korting actief is;

‚úî Bamboo Import Europe behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen;

‚úî Typ, druk- en zetfouten voorbehouden.

"