Nieuwe aanplant voor Bamboo Import Europe

Nieuwe aanplant voor Bamboo Import Europe

9x Bamboe kamerscherm toepassingen Reading Nieuwe aanplant voor Bamboo Import Europe 2 minutes Next Bamboe zout: het magische zout uit Korea

Het is alweer even geleden toen Stéphane wegging uit het bestuur van Bamboo Import Europe om permanent bij zijn gezin in Colombia te gaan wonen. Hier is Stéphane verder gegaan met zijn eigen bedrijf Guadua Bamboo. Het is nu al zo'n driekwartjaar geleden dat Stéphane is vertrokken, wat het extra leuk maakt om te kijken waar hij nu mee bezig is.

Guadua Bamboo houdt zich op het moment veel bezig met het planten van nieuwe bamboe op het prachtige terrein van 'Hacienda Guadua Bamboo'. In contact met Stéphane eerder dit jaar kregen wij de vraag of wij een plantje wilden sponsoren. Daar zeiden we natuurlijk volmondig ja op! We mochten kiezen uit een aantal verschillende soorten bamboe en zijn uiteindelijk gegaan voor "Dragon Bamboo'. Deze bamboesoort is een van de allergrootsten. De diameter kan tot wel ø 40cm zijn met wanden van wel 6 centimeter dik. Deze bamboe groeit daarbij tot wel 46 meter hoog.

Het plantje is nu een paar maanden oud. Om updates in de gaten te houden met betrekking van het plantje kun je kijken op de blog van onze plant.

Stéphane met het nu een paar maanden oude plantje.

Foto's © Stéphane Schöder / Guadua Bamboo

"