Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Lente 2020

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Lente 2020

De winnaars van onze Bamboe Fotowedstrijd Lente 2020 zijn bekend! Proficiat aan Mandjes, Miguel De Loose en Barbara Vos voor de mooie foto's.

1ste Plaats

De foto van deze prachtige Guadua bamboe pergola ingestuurd door Mandjes kreeg de meeste likes op onze facebook pagina en wint daarom een Bamboo Import cadeaubon van €100!

Mandjes: "Door corona niet naar Bali dus halen we Bali naar de tuin!"

2e Plaats

De 2e prijs en cadeaubon van €50 gaat naar Miguel De Loose voor deze Thais geïnspireerde tuin.

Miguel: "Het was de bedoeling om een Thais thema te creëeren in onze tuin. Het is nog niet helemaal klaar doordat we nog niet aan de juiste beplanting zijn geraakt om tussen de bamboe schermen te plaatsen (door covid-19). De schermen werden behandeld met de bamboe protector. Zowel de zwarte schermen als de blanke stokken. Tevens gebruikten we ook de ontgrijzer en renovator op een bank dat we vorig jaar aankochten. Het resultaat vinden we voor het ganse plaatje top."

3e Plaats

Barbara Vos wint de cadeaubon van €25 met deze mooie bamboe terrasoverkapping.

Barbara Vos: "De plaatsing was even zwoegen, maar nu hij er staat zijn we ontzettend blij! Mooie kwaliteit en prachtig en uniek! Deze bamboe pergola is echt het mooiste wat we tot nu toe hebben gehad."

Heeft u ook iets moois gemaakt met één van onze producten, aarzel dan niet om je beste foto's op te sturen en maak kans op een Bamboo Import cadeaubon van maar liefst €100!

Zin om te winnen? Stuur dan nu je foto's op via dit formulier.

"