• checkmarkWebshop anmeldt med 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showgarden
  • checkmarkLevering fra lager
  • Vurderet 4,9/5
  • Showroom & Showgarden
  • Levering fra lager

Webshop anmeldt med 4.9/5

Showroom & Showgarden

Levering fra lager

Afhentning / Showroom?

Privatliv politik

Hvorfor denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger med henblik på at levere vores tjenester. Vi lægger stor vægt på dit privatliv og vil derfor behandle disse personlige oplysninger fortroligt og omhyggeligt. Personoplysninger behandles i overensstemmelse med de lovbestemte bestemmelser i databeskyttelsesloven og den generelle databeskyttelsesforordning. I denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger vil vi gerne informere dig om dette.

Anvendelse af erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger indeholder oplysninger om Bamboo Import Europe BV's behandling af personoplysninger eller på vegne af Bamboo Import Europe BV og vedrører kun brugen af personoplysninger om kunder og besøgende på hjemmesiden.

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger gælder ikke for tredjeparters websteder, f.eks. websteder eller apps, som Bamboo Import Europe BV henviser til på sit websted og i sine udsendelser. Bamboo Import Europe BV anbefaler, at du konsulterer disse tredjeparters privatlivspolitikker på deres websteder.

Identitet Bamboo Import Europe BV

Bamboo Import Europe BV er den ansvarlige part i henhold til persondataloven og - fra den 25. maj 2018 - den generelle databeskyttelsesforordning. Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger indeholder oplysninger om indsamling og behandling af personoplysninger af eller på vegne af Bamboo Import Europe BV.

Bamboo Import Europe BV er registreret i handelskammeret under nummer 65249763. Bamboo Import Europe BV har sit vedtægtsmæssige hjemsted og hovedkontor på Biesland 28, 1948 RJ Beverwijk og kan kontaktes via e-mailadressen info@bambooimport.com.

Hvordan indsamler vi personlige oplysninger?

Bamboo Import Europe BV kan modtage oplysninger fra dig på følgende måder:

  • Direkte fra dig: f.eks. ved at du indgår en kontrakt med os, hvis du kontakter os via e-mail, telefon eller skriftligt eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.
  • Via vores eget websted: Med henblik på bl.a. udførelse, forbedring og registrering af vores tjenester indsamler vi forskellige data via vores websted, bl.a. ved hjælp af cookies.
  • Via tredjeparter: Vi kan gøre brug af tredjeparters tjenester. Disse tredjeparter handler derefter på vegne af Bamboo Import Europe BV. Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger gælder også for de data, der indsamles af disse tredjeparter, når de fungerer som databehandlere for Bamboo Import Europe BV. Vi er ikke ansvarlige for indsamling af data, der ikke foretages på vegne af Bamboo Import Europe BV. Vi henviser dig til disse tredjeparters privatlivspolitik.

Hvilke personlige oplysninger indsamler vi?

Bamboo Import Europe BV kan behandle personoplysninger om dig, enten fordi du gør brug af de tjenester, som Bamboo Import Europe BV tilbyder, og/eller fordi du giver sådanne oplysninger til Bamboo Import Europe BV, når du udfylder en kontaktformular på webstedet. Bamboo Import Europe BV kan behandle følgende personoplysninger:

  • Kontakt- og kontodata - såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og login-data, som du har givet os.
  • Betalings- og fakturadata - hvis du indgår en kontrakt med os, har vi brug for dine bankoplysninger til finansiel behandling.
  • Webstedsdata - f.eks. IP-adresse, trafik- og lokaliseringsdata og oplysninger om brugen af vores websted(er).

Til hvilke formål indsamler vi dine personlige oplysninger?

Bamboo Import Europe BV bruger de personlige oplysninger, der er indhentet i første omgang, til at gennemføre den aftale, der er indgået med kunden, i forbindelse med fakturering og til intern administration. Mere specifikt beder vi dig om at dele dine personlige oplysninger med os til følgende formål:

  • Med henblik på at indgå, vedligeholde og forbedre kontraktforholdet med sine (potentielle) kunder eller med henblik på at forbedre sine tjenester og produkter.
  • Til gennemførelse og udførelse af retlige forpligtelser.

Bamboo Import Europe BV kan udsende nyhedsbreve via e-mail. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du bruge afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet.

Personoplysningerne vil ikke blive anvendt til andre formål end dem, der er beskrevet ovenfor.

Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?

Bamboo Import Europe BV kan dele dine personoplysninger med virksomheder, der er tilknyttet Bamboo Import Europe BV, dets kunder, underleverandører (f.eks. forarbejdningsvirksomheder), som leverer tjenester eller udfører opgaver på vores vegne, leverandører, offentlige myndigheder og andre forretningspartnere.

Bamboo Import Europe BV kan være forpligtet til at levere dine oplysninger som følge af en retlig forpligtelse og/eller som svar på anmodninger fra myndighederne.

Med henblik herpå har Bamboo Import Europe BV indført de nødvendige organisatoriske og kontraktmæssige foranstaltninger for at sikre, at personoplysninger behandles og beskyttes i overensstemmelse med europæisk og hollandsk lovgivning.

Hvilke cookies bruger vi?

Vores websted bruger cookies, som bruges til at gemme tekniske oplysninger. Cookies er små informationsfiler, som et websted efterlader på din enhed, og som sporer dine aktiviteter på vores websted. Det drejer sig f.eks. om:

  • Den besøgendes IP-adresse;
  • dato og klokkeslæt for besøget;
  • URL-adressen for det henvisende websted (det websted, som den besøgende kommer fra);
  • De besøgte sider på vores websted;
  • oplysninger om den anvendte browser (type og version, styresystem osv.).

Tekniske oplysninger og cookies bruges af os til at lette dit besøg på webstedet og til at optimere webstedets ydeevne og brugeroplevelse. Cookies kan placeres både af Bamboo Import Europe BV selv og af andre parter, som Bamboo Import Europe BV samarbejder med. Nedenfor finder du en oversigt over de typer af cookies, der placeres på Bamboo Import Europe BV's websted:

Funktionelle cookies

Bamboo Import Europe BV placerer cookies, som er nødvendige for at hjemmesiden kan fungere korrekt og for at levere en ønsket tjeneste. Disse cookies bruges til at gemme visse bruger- og præferenceindstillinger, til at gemme eventuelle loginoplysninger og til at optimere webstedets brugervenlighed.

Analytiske cookies

Bamboo Import Europe BV anvender analytiske cookies, som f.eks. dem, der leveres af Google Analytics, for at indsamle oplysninger om brugen af dets websted. Disse data omfatter antallet af besøgende på webstedet, de besøgte sider og varigheden af deres ophold. De indsamlede data bruges til at forbedre tjenesten og optimere indholdet af webstedet i overensstemmelse med brugernes ønsker og behov.

Bamboo Import Europe BV har indgået en aftale med Google om brugen af Google Analytics. Denne aftale sikrer, at Google Analytics-cookies indstilles på den mest privatlivsvenlige måde. Bamboo Import Europe BV har ikke givet Google tilladelse til at bruge oplysninger, der er indhentet via Bamboo Import Europe BV, til andre Google-tjenester.

Sporing eller reklamecookies

Sporingscookies er cookies, der indsamler data om brugerens (internet)adfærd på webstedet. Disse sporingscookies bruges for at gøre det muligt for brugeren at bruge vores websted optimalt. Disse cookies bruges f.eks. til at registrere oplysninger om besøget, så relevante oplysninger kan bruges ved et efterfølgende besøg for at gøre det nemmere for brugeren, f.eks. ved allerede at udfylde formularer eller tilbyde reklamer, der matcher brugerens (søge)profil.

Deaktivering af cookies

De fleste browsere er som udgangspunkt indstillet til at acceptere cookies, men du kan nulstille din browser til at afvise alle cookies eller til at angive, når der sendes en cookie. Nogle funktioner og tjenester på vores og andre websteder fungerer dog muligvis ikke korrekt, hvis cookies er deaktiveret i din browser.

Sociale medier

På vores websted kan du dele oplysninger via sociale medier ved at bruge de tilgængelige knapper til sociale medier. Via disse knapper kan de relevante sociale medier placere cookies. Vi har ingen indflydelse på disse parters brug. De er ansvarlige for brugen og leveringen af de data, der er indhentet på denne måde. Denne brug er underlagt privatlivspolitikken og de generelle betingelser for det pågældende sociale medie.

Hvor længe opbevarer vi dine data?

Bamboo Import Europe BV opbevarer ikke dine data længere end nødvendigt for aftalernes gennemførelse og under alle omstændigheder ikke længere end 2 år efter aftalens ophør, medmindre det er nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse til at opbevare dataene.

Hvilke rettigheder har du?

Det er dit ansvar at sikre, at Bamboo Import Europe BV har de korrekte personoplysninger til rådighed. Via e-mailadressen info@bambooimport.com kan du skriftligt gøre indsigelse mod Bamboo Import Europe BV's brug af visse data eller anmode om adgang til, rettelse og/eller sletning af dine (personlige) data. Efter skriftlig anmodning vil eventuelle rettelser, som du har foretaget, blive behandlet. Bamboo Import Europe BV vil besvare din anmodning så hurtigt som muligt, dog inden for fire uger.

Klager over brugen af personoplysninger kan rettes til Bamboo Import Europe BV eller til Myndigheden for Beskyttelse af Personoplysninger.

Hvordan sikrer vi dine personlige oplysninger?

Bamboo Import Europe BV tager beskyttelsen af personoplysninger yderst alvorligt og træffer passende fysiske, administrative, organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket videregivelse og uautoriserede ændringer.

Hvis du har indtryk af, at dine data ikke er ordentligt sikret, eller hvis der er tegn på misbrug, eller hvis du har brug for yderligere oplysninger om sikkerheden af dine personlige data, bedes du kontakte Bamboo Import Europe BV via info@bambooimport.com.

Ændringer

Vi kan ændre vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi vil tilpasse vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt kontrollerer vores aktuelle erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for eventuelle ændringer.

Spørgsmål, kommentarer, klager

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager vedrørende denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger eller den måde, hvorpå Bamboo Import Europe BV behandler dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os via e-mail på info@bambooimport.com.

512px-Klarna_Payment_Badge
Apple betalingskort

Bambusens kvalitet til Europa

Åbningstider
Mandag-fredag: 08:00-17:30 Søn: 09:00-16:00

klik her for at se åbningstider på helligdage
Kompensér CO2 med bambus-kreditter
Generelle vilkår og betingelser | Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
Copyright © 2012 - 2022
chevron-down
da_DKDansk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram