Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2017

Winnaars Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2017

De winnaars van onze Bamboe Fotowedstrijd Zomer 2017 zijn bekend! Proficiat aan Sharon Feijen, Marcel Schoefs en Edwin Kuijs voor de prachtige foto's.

1ste Plaats

De foto van Sharon Feijen kreeg de meeste likes op onze facebook pagina en wint daarom een Bamboo Import cadeaubon van €100! Sharon, eigenaar van Mandami Beach Wear, gebruikte ons bamboe pergola pakket voor het etaleren van haar producten op een beurs in Antwerpen. De exotische inrichting met strodak en rietmatten maakt het plaatje helemaal af.

2e Plaats

De 2e prijs en cadeaubon van €50 gaat naar Marcel Schoefs die onze bamboe pergola heeft gebruikt als terrasoverkapping. Het transparante golfdak zorgt voor de perfecte bescherming tegen een zomerse regenbui.

3e Plaats

Edwin Kuijs van ecoloopfiets.com wint de cadeaubon van €25 voor de inzending van zijn zelfgemaakte bamboe kinder loopfiets van Zuid Amerikaanse Guadua bamboe palen.

Heeft u ook iets moois gemaakt met één van onze producten, aarzel dan niet om je beste foto's op te sturen en maak kans op een Bamboo Import cadeaubon van maar liefst €100!

Zin om te winnen? Stuur dan nu je foto's op via dit formulier.

"