DIY Bamboe Kledingrek

DIY Bamboe Kledingrek

Je ziet het steeds vaker: bamboe in de tuin. Maar wist je ook dat je bamboe heel goed binnenshuis kan toepassen? Kijk eens naar dit gave bamboe kledingrek!

Omdat je zelf de kleur stok en touw kan uitkiezen, past dit kledingrek perfect binnen elk interieur. Ook is de keuze uit ruimtes groot. Zo is dit super stijlvol in de slaapkamer, badkamer of in de hal. Dus of je nu je kleding, je jas of je handdoek wil ophangen, met dit DIY-project is dit altijd mogelijk.

Je kan deze gemakkelijk zelf maken met maar een klein aantal benodigdheden, namelijk: 

  • Een bamboe stok van ongeveer 150 cm
  • 2 stukken stevig touw (zeker voor degene met een grote garderobe)
  • Kledinghangers die om de stok passen (meet dit even op)
  • Haken om in het plafond te bevestigen (controleer goed welke haken geschikt zijn voor jouw plafond)

Bevestig de haken in het plafond en maak het touw hieraan vast. Zorg ervoor dat beide touwen dezelfde lengte hebben. Zodra dit allemaal gedaan is, kan je het touw aan beide kanten van de bamboe stok vastmaken.

Je kan nu de hangers en accessoires aan het  rek hangen. Check zelf de stevigheid van het touw om te bepalen hoeveel items je aan het rek kan hangen.

Nu ben je helemaal klaar. Geniet van het eindresultaat en jouw nieuwe kledingrek!

Wil je de volledige bamboelook naar jouw interieur halen? Kijk dan vooral ook even naar onze Bamboe Vloeren, Bamboe Plaatmateriaal en onze Bamboe Rolgordijnen.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Ontvang als eerste informatie over onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van duurzaamheid en bamboe.