Bamboe Vlonderplanken: Het duurzame alternatief

Bamboe Vlonderplanken: Het duurzame alternatief

9 x Bamboe Kamerscherm toepassingen Lezen Bamboe Vlonderplanken: Het duurzame alternatief 1 minuut Volgende Natuurlijk kleurverschil in bamboe

Bamboe planken voor vlonder of terras zijn een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Bovendien hebben de bamboe planken voor buitentoepassingen een prachtige uitstraling en kunnen ze verwerkt worden met dezelfde gereedschappen die voor houten planken worden gebruikt.

Al onze Bamboe Vlonderplanken zijn geïmpregneerd voor buitengebruik. Ze vallen in duurzaamheidsklasse 1 (>25 jaar), zijn brandvertragend, formaldehyde arm, resistent tegen zout water en schimmelwerend.

Bamboe Vlonderplanken hebben een hoge dichtheid en zijn gemaakt van gecomprimeerde bamboevezels, waardoor het een van de sterkste, hardste en meest duurzame materialen op de markt is.

Onze Bamboe Vlonderplanken vallen in de hoogste duurzaamheidsklasse (+25 jaar) en zijn extreem hard, slijt-, vorm- en torsievast en hebben een hoge brandveiligheidsklasse. Bovendien zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt zijn van een geweldige en onuitputtelijke grondstof.

Laat je inspireren door dit prachtige product!

 

Calculator placeholder

 

 

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Ontvang als eerste informatie over onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van duurzaamheid en bamboe.