• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
Stéphane
18 / 04 / 2016
[post-views]

Zwarte Bamboe Schuifdeur

als Tuinafscheiding

Marco van G. uit Flevoland speelde al een tijdje met het idee om een unieke bamboe tuinafscheiding met schuifdeur te bouwen bij de ingang van zijn woning. Hij had zijn oog laten vallen op onze zwarte bamboe tuinschermen uit de Giant collectie en vroeg ons of het mogelijk was er een bijpassende schuifdeur voor te maken. Een van de vereisten was, dat de bamboe schuifdeur aan een railsysteem moest hangen zodat die over een kiezelpad kon "zweven".

Zo gezegd zo gedaan, en na wat reken en teken werk zijn we meteen aan de slag gegaan met het bouwen van een bruin gebeitst vurenhouten frame waarin het zwarte bamboe tuinscherm kon vastgemaakt worden. De hoeken van het houten frame werden verstevigd met metalen stoelhoeken.

Enkele weken later kregen we de foto's doorgestuurd van het eindresultaat, en het moet gezegd, de bamboe schutting met schuifdeur ziet er geweldig uit!

"Onze schuifdeur in de bamboeschutting voor het huis voldoet perfect aan de verwachtingen en heeft al mening voorbijganger doen stilstaan!" - Marco van G.

zwarte bamboe schuifdeur 2
Zwarte Bamboe Schuifdeur als Tuinafscheiding 9

Voor het plaatsen van de bamboe schutting werden hardhouten tuinpalen en RVS montagesets gebruikt, die later werden afgedekt met gehalveerde zwarte bamboepalen. Ook het plantenperk in de tuin kreeg een zwarte bamboe boord.

ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram