• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
Stéphane
01 / 06 / 2016
[post-views]

Winkelinrichting, Etalages en Scheidingswanden

van Bamboe

Bamboe materialen zijn uitermate geschikt voor een originele winkelinrichting en om mooie etalages en scheidingswanden mee te maken. Winkels die cosmetica, juwelen of kleding verkopen gebruiken vaak bamboestokken en bamboeschermen als decoratie of als achtergrond.

groene bamboestokken etalage edited
Rituals is een mooi voorbeeld van een cosmetica winkelketen die gekozen heeft voor bamboe in de etalage. Voor dit project hebben we Chinese Moso bamboestokken geschilderd en op maat gezaagd. De groene bamboe past perfect bij de presentatie en benadrukt de zuivere en natuurlijke eigenschappen van de producten.
bamboe winkelinterieur edited
Deze juwelier heeft gekozen voor een bamboescherm als achtergrond bij de presentatie van sieraden. Ook hier is het contrast tussen de natuurlijke bamboe en de moderne witte display zeer geslaagd.
bamboe etalage anna van toor edited
Voor de etalages van winkelketen Anna van Toor, die gespecialiseerd is in damesmode, hebben wij op maat gemaakte bamboe scheidingswanden geleverd. Hiervoor hebben we zwarte bamboematten gebruikt met voetplaten van massief bamboe plaatwerk.
bamboe panelen winkelinrichting
Massieve bamboe platen hebben een warme uitstraling en zijn ideaal voor het bekleden van wanden en vloeren zoals te zien in deze standbouw voor een beurs. De dikke bamboepalen zorgen voor een speels accent.
bamboe plafond winkelinrichting
Overzee2 op Terschelling heeft op originele wijze gebruik gemaakt van onze gespleten bamboematten en gehalveerde bamboepalen voor de bekleding van het plafond. In de winkel staat ook een leuke bamboe tafel met glazen tafelblad.
bamboe scheidingswanden in etalage
In de winkel van Aldor Verlichting in Castricum staan er sinds kort enkele van onze bamboeschermen die dienst doen als achtergrond voor de etalage.
groene bamboe roomdivider winkelinrichting
De natuurlijk groene kleur van bamboestammen in een bamboebos spreekt vaak tot de verbeelding. De kleur van een bamboestam veranderd echter naar geel/beige van zodra die geoogst wordt. Daarom hebben we voor deze op maat gemaakte scheidingswand de bamboepalen groen geschilderd en in een houten bak met witte kiezels geplaatst.
zwarte bamboestokken winkelinrichting
Losse bamboepalen zorgen altijd voor een leuk en decoratief accent. Zo ook de zwarte bamboepalen in de winkelinrichting van deze kapperszaak.
116341215 3438744316170518 4982365054888173522 n edited
Bij deze winkel is er gebruik gemaakt van rietmatten om het plafond te bekleden. Dit geeft een warme uitstraling en een chique effect.

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van een winkelruimte? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie en professioneel advies.

ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram