• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
Lara
23 / 04 / 2021
[post-views]

Verjaardagsloterij

van Ouwehands Dierenpark

Bent u wel eens in Ouwehands Dierenpark in Rhenen geweest? Hier vindt u namelijk Pandasia. Het pandaverblijf welke al enkele jaren op rij verkozen is tot “mooiste pandaverblijf ter wereld”. Wist u dat het bamboe in de bamboeconstructies in het verblijf gemaakt zijn met bamboe van Bamboo Import Europe? Wij vinden het namelijk ook super belangrijk dat de panda’s kunnen genieten van een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Al is het niet het bamboe wat ze kunnen eten, toch kunnen ze zo lekker klimmen en klauteren. De panda’s hadden het zelfs zo naar hun zin dat vorig jaar mei er weer een babypanda is geboren. Deze doet mee met het internationale fokprogramma voor het behoud van de reuzenpanda. Deze babypanda wordt in mei alweer 1 jaar oud. Om deze reden heeft Ouwehands Dierenpark een loterij opgezet: de Fan Xing’s verjaardagsloterij!

Wij sponsorden ook mooie prijzen! U kon van ons een bamboe pergola of een cadeaubon ter waarde van €25, €50 en €100  winnen. Daarnaast draag je met het kopen van loten ook een steentje bij aan natuurbehoud. Helaas is de loterij van Ouwehands Dierenpark al getrokken. Meer weten over panda's en hun relatie met bamboe? Lees dan deze blog.

ouwehands uiting
Verjaardagsloterij van Ouwehands Dierenpark 3
84CB0489 221E 47D5 B4A5 E26BFDBA5F18 edited
Verjaardagsloterij van Ouwehands Dierenpark 4
ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram