• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
Lara
07 / 09 / 2021
[post-views]

Duurzame Dinsdag:

Forte Kinderopvang

Vandaag is het Duurzame Dinsdag, een dag waarbij we allemaal even stil staan bij hoe duurzaam we nou eigenlijk leven. Duurzaamheid is essentieel om goed voor de Aarde te zorgen. Forte Kinderopvang besteedde hier aandacht aan tijdens hun “Tuin van de Toekomst”, hier leerden de kinderen over een duurzame toekomst. Hier past een product als bamboe natuurlijk perfect in thuis, daarom sponsorde Bamboo Import Europe mee aan de aankleding van het meerdaagse evenement.

Gamificatie

Een alarmerend IPCC Klimaatrapport: hoe zorgen we ervoor dat we de opwarming van de aarde tegenhouden? Met deze gedachte zijn Forte Kinderopvang en Hortus Alkmaar aan de slag gegaan om door middel van gamificatie de kinderen bewust te maken van het probleem. Game ontwikkelaar Studio Exp. werkte hier aan mee.  Zo zijn kinderen op een speelse manier aan de gang gegaan met deze actuele problematiek. De creatieve, innovatieve ideeën van kinderen laten voelen dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Via theaterstukken, escaperoom-elementen, inspirerende workshops en door met anderen op onderzoek uit te gaan, ontdekken de kinderen steeds meer hoe de aarde gered kan worden. Acteurs en workshopleiders begeleiden de kinderen deze drie dagen op een inspirerende en onderzoekende wijze. Janouk Kelderman, bekend van tv, kwam de derde dag het evenement steeds afsluiten en hielp de kinderen hun ideeën te presenteren.

Meer informatie via www.forteexperience.nl.

duurzame dinsdag 4
Duurzame Dinsdag: Forte Kinderopvang 9
duurzame dinsdag 5
Duurzame Dinsdag: Forte Kinderopvang 10
ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram