• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
Stéphane
25 / 08 / 2016
[post-views]

Bamboe Hangmat Standaard

voor Festivals en Evenementen

Een bamboe hangmat standaard voor festivals, feesten en evenementen, dat is wat 4 Little Birds uit Amstelveen heeft bedacht. Het unieke concept is een groot succes gebleken tijdens het voorbije festivalseizoen.

De "tropical hangout", zoals de bedenkers het zelf noemen, biedt een comfortabele manier om even uit te rusten tijdens de warme zomermaanden en is tevens een uitstekende sociale ontmoetingsplaats op evenementen.

bamboe hangmat standaard 3
Top kwaliteit Guadua bamboepalen

4 Little Birds is een groep van 4 ontwerpers en ingenieurs met een passie voor bamboe. De kwaliteit van de bamboe hangmat standaard is cruciaal voor het ontwerp en voor de promotie van bamboe in het algemeen als milieuvriendelijk bouwmateriaal. Tijdens hun zoektocht naar de sterkste bamboepalen kwamen de initiatiefnemers dan ook logischerwijs bij ons terecht.

Zoals dat meestal het geval is bij succesvolle producten zit de complexiteit in de eenvoud van het ontwerp. De bamboepalen van de hangmat standaard zijn op ingenieuze wijze met elkaar verbonden door staalkabels en op maat gemaakte metalen doppen die precies op de bamboepalen passen. Dit zorgt voor een zeer stabiele bamboe hangmat standaard die zonder grondbevestiging op vrijwel elke ondergrond kan geplaatst worden.

Meer informatie ivm het huren of kopen van deze bamboe hangmatten kan je vinden op: Tropical Hangout

ideal-logo
512px-Klarna_Payment_BadgeBetaal logo paypalApple betaal kaart

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram