• Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
100% DUURZAAM - BAMBOE -

fotowedstrijd

Stuur je mooiste bamboe foto's in & win!

Heb jij iets leuks gemaakt met één van onze bamboe producten? Stuur dan vandaag nog je beste en mooiste foto's op en maak kans op een Bamboe Import cadeaubon van maar liefst €100! Win je niet, dan hebben we ook voor de 2e en 3e plaats cadeaubonnen klaarliggen van respectievelijk €50 en €25. De mooiste foto's komen ook in aanmerking om te worden gepubliceerd op onze website of in ons nieuwe magazine.

Hoe kan je deelnemen?

Deelnemen is simpel, vul onderstaand formulier in en upload je beste foto's. Klik op de groene "selecteer" knop om een foto op te laden. Eens de foto is opgeladen zal je onder de groene knop de bestandsnaam van je foto zien verschijnen met een rood kruisje ervoor. Telkens je op de groene "selecteer" knop klikt kan je een volgende foto opladen. Heb je per ongeluk een verkeerd bestand opgeladen, dan kan je deze makkelijk verwijderen door op het rode kruisje te klikken.

Hoe bepalen wij de winnaar?

Aan het begin van elk seizoen publiceren we op onze facebook pagina een speciaal album voor alle foto inzendingen. Vervolgens kan er 3 maanden lang gestemd worden op de mooiste foto's. De foto die op het einde van de 3 maanden de meeste "likes" heeft gekregen wint onze bamboe fotowedstrijd.

TIPS:

  1. Maak de foto op een mooie zonnige dag.
  2. Zorg voor een scherpe foto met voldoende pixels (circa 1000px in de breedte). Deze moeten een .jpg of .jpeg indeling hebben, andere bestandsindelingen werken helaas niet.
  3. Bij voorkeur gemaakt met een goed fototoestel.
  4. Vergeet niet om een account aan te maken zodat wij bij winst de cadeaubon aan u kunnen toewijzen!


Actie voorwaarden:

  • De winnaar zal iedere eerste week van het volgende seizoen bekend worden gemaakt.
  • Foto’s die ingezonden worden voor de foto actie, mogen door Bamboo Import B.V. gebruikt worden voor marketing doeleinden op drukwerk, social media, website en andere online of offline communicatie. Foto's worden daarmee eigendom van bambooimport.com
  • Elke deelnemer ontvangt maximaal 1 kortingsbon per persoon per seizoen.

Let op! Voor sommigen lijkt het formulier niet te werken. Omdat het slechts sporadisch niet lukt, kunnen wij hiervoor geen oorzaak aanduiden. Indien je problemen hebt met dit formulier mag je de foto's opsturen naar marketing@bambooimport.com o.v.v. Fotowedstrijd.

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-16:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram