• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?
  • Uitermate maatvast

    prachtige uitstraling

100% DUURZAAM - BAMBOE -

Gevelbekleding planken

Strake natuurlijke gevel bekleding

Bamboe gevelbekleding is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor tropisch hardhout.

Bovendien hebben bamboe gevelplanken een prachtige uitstraling en kunnen ze verwerkt worden met dezelfde gereedschappen die voor gewone houten planken worden gebruikt.

Brand
vertragend
EN350:2016
Duurzaamheid
klasse 1
C02
negatief
Duurzaam
recyclebaar

Selecteer een van de mogelijkheden

  • Bamboe gevelplanken Nano - image3

Bamboe gevelbekleding is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor tropisch hardhout.

Bamboe gevelbekleding is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor tropisch hardhout. Bovendien hebben bamboe gevelplanken een prachtige uitstraling en kunnen ze verwerkt worden met dezelfde gereedschappen die voor gewone houten planken worden gebruikt.

Op zoek naar prachtige bamboe gevelbekleding voor in de tuin of rond het huis? Kies uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen en bestel eenvoudig via onze webshop. Wij leveren snel en voordelig aan huis in heel Nederland en België. Omdat we al onze bamboe producten zelf laten produceren in China en Indonesië kunnen we steeds de beste kwaliteit en de goedkoopste prijs garanderen.

Al onze bamboe gevelplanken zijn geïmpregneerd voor buitengebruik. Ze vallen in duurzaamheidsklasse 1 (>25 jaar), zijn brandvertragend, formaldehyde arm, resistent tegen zout water en schimmelwerend.

Wil je een creatief effect realiseren? Dan kun je de bamboe gevelplanken verticaal of horizontaal bevestigen. Een combinatie van beide is uiteraard ook goed mogelijk. Omdat het om vaste planken gaat, ben je vrij in de manier van monteren. Bij de producten geven we meer uitleg over het monteren en de manier van inkorten van de bamboe planken.

Onderhoud van bamboe gevelbekleding

Ga je de gevel bekleden met bamboe, houd er dan rekening mee dat bamboe gevelbekleding vergrijsd als het in de buitenlucht staat. Als je dit wilt voorkomen adviseren wij om bamboe jaarlijks te behandelen met Bamboe Protector, een speciaal ontwikkelde UV-werende beits die het vergrijzingsproces vertraagt en zo de duurzaamheid van de bamboe verhoogt. Je kunt deze transparante bamboe beits gelijk na het installeren van bamboe gevelbekleding aanbrengen.

Bestel nu gevelbekleding van bamboe online

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over bamboe gevelbekleding of wil je graag een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de bamboe producten te komen bekijken en direct af te halen bij onze locatie in Beverwijk.

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram