• checkmarkWebshop beoordeeld met 4.9/5
  • checkmarkShowroom & Showtuin
  • checkmarkLevering uit voorraad
  • Beoordeeld met 4.9/5
  • Showroom & Showtuin
  • Levering uit voorraad

Webshop beoordeeld met 4.9/5

Showroom & Showtuin

Levering uit voorraad

Afhalen / Showroom?

Het alternatief voor hardhout

Ijzersterk & decoratief

100% DUURZAAM - BAMBOE -

stoere bamboe balken

Meubels of constructief

Op dit moment hebben we één soort balken in diverse maten.

Neem contact met ons op als je op zoek bent naar andere maten of soorten.

Onze specialisten helpen je dan graag bij jouw project.
Meerdere
afmetingen
Hand
gemaakt
Eenvoudig
te monteren
C02
negatief
Duurzaam
recyclebaar

Caramel

bamboe balken

Bamboe Balk - image1
Onze bamboe balken zijn opgebouwd uit bamboestrips die in de lengterichting watervast zijn verlijmd. De gelaagde opbouw zorgt voor hoge stabiliteit en een unieke uitstraling (twee zijden met een "horizontaal geperst" aanzicht en twee zijden met een "verticaal geperst" aanzicht).

Massieve bamboe constructiebalken zijn ideaal geschikt voor structurele binnentoepassingen door hun hoge buigsterkte, treksterkte, stijfheid en hardheid. In tegenstelling tot conventioneel hout zijn bamboe balken zeer regelmatig qua dimensies, opbouw en hebben een hoge stabiliteit (weinig krimp en zwel). Bovendien heeft bamboe geen noesten of uitvloei van harsen waardoor ze erg makkelijk verwerkbaar zijn. 

Bamboe balken kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, denkt daarbij bijvoorbeeld aan raam- en deurkozijnen, tafelpoten en allerhande meubel en houtconstructies voor interieur toepassingen. Een uitstekend materiaal dus voor architecten, bouwers en schrijnwerkers.

Bamboe balken zijn qua verwerking te vergelijken met hout. Zagen, frezen, schuren en verlijmen van bamboe kan dan ook prima. Om massieve bamboe de juiste bescherming te geven kunt u bij Bamboo Import ook de juiste onderhoudsproducten bestellen. 

Meer informatie over de mechanische eigenschappen van massieve bamboe balken en hoe ze bewerkt kunnen worden vindt u in de omschrijving van elk product. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Uiteraard bent u ook steeds van harte welkom om onze producten te komen bekijken en direct af te halen. Door onze rechtstreekse import bent u bij Bamboo Import altijd aan het juiste adres voor de beste prijzen en uitgebreide mogelijkheden (zowel voor de consument als zakelijke afnemers en architecten).

Bringing The Quality of Bamboo To Europe

Openingstijden
Ma-Vr: 08:00-17:30   Za: 09:00-15:00

klik hier voor de openingstijden op feestdagen
Compenseer CO2 met Bamboo Credits
Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Copyright © 2012 – 2022
chevron-down
nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram